Hocam 100mbps Fiber paktetini kullanıyorum Down=95 up=8 olarak alıyorum. Oyunlardaki ping değerlerine gelecek olursak ben genel anlamda csgo oynuyorum 35 ile 70 ms arası değişkenlik gösteriyor. 4-4.5 aydır netspeed kullanıyorum ve bu süreç içerisinde herhangi kopma hız düşmesi gibi bir problem ile karşılaşmadım bundan ötürüde müşteri hizmetleriyle iletişimim olmadı. Sadece başvuru sırasında mh ile konuşmam oldu ordada gayet güzel bir şekilde ilgilendiler.Bide arkadaşını getir olayı olduğu için 12 ay boyunca her faturanda 10 tl indirim oluyor buda bir nevi avantajHız değerleri stabil mi? Oyunlardaki ping değerlerini paylaşırsan sevinirim. Müşteri hizmetleri nasıl? Yaşadığın sorunlar oldu mu?
Ne yaşamadık ki 60 gün internetsiz kaldık üstüne müşteri hizmetleri berbat ilgi alaka yok başlarından savusturdular cimere yazdım bakanlığa yazdım btk ya yazdım beni çok yordular sırf ben değil çoğu kişide sorunlar varmış ilgi yokmuş araştırın birazSen ne sorun yaşadın kullanırken?
Ne zaman oldu bu olay?Ne yaşamadık ki 60 gün internetsiz kaldık üstüne müşteri hizmetleri berbat ilgi alaka yok başlarından savusturdular cimere yazdım bakanlığa yazdım btk ya yazdım beni çok yordular sırf ben değil çoğu kişide sorunlar varmış ilgi yokmuş araştırın biraz
Teşekkür ederim. Oynadığın başka online oyun var mı? Ping açısından soruyorum.Hocam 100mbps Fiber paktetini kullanıyorum Down=95 up=8 olarak alıyorum. Oyunlardaki ping değerlerine gelecek olursak ben genel anlamda csgo oynuyorum 35 ile 70 ms arası değişkenlik gösteriyor. 4-4.5 aydır netspeed kullanıyorum ve bu süreç içerisinde herhangi kopma hız düşmesi gibi bir problem ile karşılaşmadım bundan ötürüde müşteri hizmetleriyle iletişimim olmadı. Sadece başvuru sırasında mh ile konuşmam oldu ordada gayet güzel bir şekilde ilgilendiler.Bide arkadaşını getir olayı olduğu için 12 ay boyunca her faturanda 10 TL indirim oluyor buda bir nevi avantaj
Ne zaman oldu pandemi döneminde olduNe zaman oldu bu olay?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. Oynadığın başka online oyun var mı? Ping açısından soruyorum.
kim dedi ben kullanıyorum sorun yaşamadım daha ?Millenicom rezalet tek kelimeyle
Hız değerleri stabil mi? Oyunlardaki ping değerlerini paylaşırsan sevinirim. Müşteri hizmetleri nasıl? Yaşadığın sorunlar oldu mu?Türknetin müşterisi olmadığım halde kanser verem olmuştum resmen. 1 hafta da bir işi çözdüremedim adamlara. Telefon açıyorsun 50 saat bant kaydı dinliyorsun telefona çıkanlar da çok agresif tipler oluyor. Hatta bir tane kadın beni azarlar gibi konuşmuştu sonra da yüzüme kapatmıştı şikayet etmiştim. Öneri olarak NetSpeed diyorum ben. 4-5 senedir müşterisiyim hizmetleri güzel ama bunlar da zam yaptılar.
Hız değerleri stabil mi? Oyunlardaki ping değerlerini paylaşırsan sevinirim. Müşteri hizmetleri nasıl? Yaşadığın sorunlar oldu mu?