reis bakacaktım da şimdi girmiyor bakım mı yapıyorsun
sayfaya girmiyor şuan
Hocam kusura bakmayın bir sorun olmuş.es hocam inşallah daya iyi yerlere gelir site. bu arada giremedim
Hocam anakart filtesinden sonra ilk sıramda o var en hızlı şekilde getiricemHocam ekran karti vram filtresi de işe yarayabilir. 5060ti için mesela 8gb olana kasaları eleyip 16 olanlara bakmak daha iyi olur.
Emeklerin için çok teşekkür ediyorumGeçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.
Şu anki durum:
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com
- Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
 - Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
 - İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
 - Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
+InceHesap ve PcKolik hariç eksik bilgiler giderildi
Teşekkürler hocamEmeklerin için çok teşekkür ediyorum
hocam dümdüz rest api kullanıyorumHocam rest mı soap apı mı kullanıyosun?
O konuda da çalışmam var fakat önceligim eksiksiz veri çekme ve gelişmiş filtreler game garaj olayını da fark ettim hallediyorum hocam teşekkürlerElinize sağlık güzel yapmışsınız. Önce ki fiyatları da gösterse çok güzel olurdu. Game garajın sistemlerini iki kez gösteriyor onu fark ettim.
Haklı bir yorum olmuş hocam siz diyince fark ettim modele odaklanmıştım bunu da not aldımEline sağlık çok iyi olmuş site. Ekran Kartı modelini de yazsa süper olur.