En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

es hocam inşallah daya iyi yerlere gelir site. bu arada giremedim

reis bakacaktım da şimdi girmiyor bakım mı yapıyorsun

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sayfaya girmiyor şuan
es hocam inşallah daya iyi yerlere gelir site. bu arada giremedim
Hocam kusura bakmayın bir sorun olmuş.

Bütün ürünlerin detaylı çekmesi için bir güncelleştirme atmıştım bir yerlde patlamış şu an kullanabilirsiniz

Hocam ekran karti vram filtresi de işe yarayabilir. 5060ti için mesela 8gb olana kasaları eleyip 16 olanlara bakmak daha iyi olur.

Hocam ekran karti vram filtresi de işe yarayabilir. 5060ti için mesela 8gb olana kasaları eleyip 16 olanlara bakmak daha iyi olur.
Hocam anakart filtesinden sonra ilk sıramda o var en hızlı şekilde getiricem

Geçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
+InceHesap ve PcKolik hariç eksik bilgiler giderildi
Emeklerin için çok teşekkür ediyorum

Elinize sağlık güzel yapmışsınız. Önce ki fiyatları da gösterse çok güzel olurdu. Game garajın sistemlerini iki kez gösteriyor onu fark ettim.

Hocam rest mı soap apı mı kullanıyosun?

Hocam rest mı soap apı mı kullanıyosun?
hocam dümdüz rest api kullanıyorum

Elinize sağlık güzel yapmışsınız. Önce ki fiyatları da gösterse çok güzel olurdu. Game garajın sistemlerini iki kez gösteriyor onu fark ettim.
O konuda da çalışmam var fakat önceligim eksiksiz veri çekme ve gelişmiş filtreler game garaj olayını da fark ettim hallediyorum hocam teşekkürler

Eline sağlık çok iyi olmuş site. Ekran Kartı modelini de yazsa süper olur.

Eline sağlık çok iyi olmuş site. Ekran Kartı modelini de yazsa süper olur.
Haklı bir yorum olmuş hocam siz diyince fark ettim modele odaklanmıştım bunu da not aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri