Öneri En ucuz mekanik klavye ?

unknown07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
823
Bütçe
250
250 TL fazla geçmesin en fazla 5 TL falan geçerse iyi olur , numpad olan blue,red hiç bir switch farketmeksizin kaliteli ışıklı rainbow modlu olursa daha iyi RGB olursa çok daha iyi ama 250 tl ye RGB zor gerçek mekanik güzel klavye önerisi lütfen ?

RGB değil ama ışıklandırması gayet iyi beinm klavyemin ouetmu blue switchleri var gamenote kb435l

Dostum kaliteli rainbow bile 370 TL.
250 TL fazla geçmesin en fazla 5 TL falan geçerse iyi olur , numpad olan blue,red hiç bir switch farketmeksizin kaliteli ışıklı rainbow modlu olursa daha iyi RGB olursa çok daha iyi ama 250 TL ye RGB zor gerçek mekanik güzel klavye önerisi lütfen ?

250 tl yok mu Redragon falan görmüştüm benden philips spk 8404 vardı tuş basmıyodu içine çöküyodu iade etmiştim 230 tl ye almıştım.

RGB de olabilirmiş öyle diyor arkadaş
ve dediğin klavye güzeldir fiyatına oranla
Ama arkadaş bu bütçede warlock compact filan alabilir. [Çok aşırı önermem aşırı indirimde değilse]

RGB de olabilirmiş öyle diyor arkadaş
ve dediğin klavye güzeldir fiyatına oranla
Ama arkadaş bu bütçede warlock compact filan alabilir. [Çok aşırı önermem aşırı indirimde değilse]
Haklısınız ama ben marka anlamında demek istedim. Her modelde olmuyor ama genellikle ucuz f/p oranı yüksek klavyelerde o çınlama sesleri kullana kullana artıyor.

Haklısınız ama ben marka anlamında demek istedim. Her modelde olmuyor ama genellikle ucuz f/p oranı yüksek klavyelerde o çınlama sesleri kullana kullana artıyor.
Özellikle Gamepower markasındaki uygun fiyatlı klavyelerinde dediğin şey
olabiliyormuş diye duydum.
Haklısın yani.

Sistemimde 2060 falan var kullandığım klavye a101 den alınma Piranha 45 tl falan yani siz düşünün şuan hatta onunla yazıyorum :(

Özellikle Gamepower markasındaki uygun fiyatlı klavyelerinde dediğin şey
olabiliyormuş diye duydum.
Haklısın yani.
Gamepower kronik sorunlu değil mi ?
Post automatically merged:

7 lira aşıyor
Numpad yok :(

Geri