Performax xetra rgb. markası dandik ama bu modeli gayet güzel kullananlar memnunMerhabalar 5-6 ayda elimde kalmayacak en ucuz alinabilir re sw. Klavye arıyorum. Çok fazla çeşit var kullanicilar yazsin lütfen. Bütçe yazmiyorum en ucuz kaliteli olan neyse onu alicam.
Num pad falan da olunca bi çekindim hocamPerformax xetra rgb. markası dandik ama bu modeli gayet güzel kullananlar memnun
Not aldim inceleyeceğim teşekkür ederimROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eğer bu kadar çıkma şansın varsa bundan başka modele göz bile atma.Num pad falan da olunca bi çekindim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not aldim inceleyeceğim teşekkür ederim
Hocam xetra f/p model ama boşverin royal kludge bin kat daha iyi onu alın. Bangoodda kuponlarla daha ucuza getirebilirsiniz.Num pad falan da olunca bi çekindim hocam
Not aldim inceleyeceğim teşekkür ederim
Hmm biraz zor ama indirim beklesem geliyor mu bu ürüneEğer bu kadar çıkma şansın varsa bundan başka modele göz bile atma.
HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HP Omen Encoder Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Hic kullanmadim ama inceleyeyim bangooduHocam xetra f/p model ama boşverin royal kludge bin kat daha iyi onu alın. Bangoodda kuponlarla daha ucuza getirebilirsiniz.
Piyasa fiyatı 1100 TL zaten modelinHmm biraz zor ama indirim beklesem geliyor mu bu ürüne
Hic kullanmadim ama inceleyeyim bangoodu
Aboo. 20 tllik klavyeden buna geçersem ben dokunamam bunaPiyasa fiyatı 1100 TL zaten modelin
Aboo. 20 tllik klavyeden buna geçersem ben dokunamam buna
fiyatı baya düşmüş biyerrlerden para bulup bunu alEğer bu kadar çıkma şansın varsa bundan başka modele göz bile atma.
HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HP Omen Encoder Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr