Neler Yeni

En uygun en iyi motosiklet kaskı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Göstermelik lazım zaten büyük pahalı kask istemiyorum
İlk kazada kask kafanda kırılır. Eğer bir dahakine kask alma şansın olursa tercihin sağlam bir kask olur.d

BabaVoss7

80+ Silver
Gereksiz duyar kasmaya gerek yok kullandığım motor 50 lik zaten kendi kendine zor gidiyor ben kendi canımı korurum sadece öneri istedim merak etmeyin arkadaşlar.
Hıcam genelde olay zaten senin top hızın değildir. Motor kazalarında çoğu zaman başka araçlar bize vurduğu için ister bisijlet kullan kaskın amacı korumaktır. Yani ister mobilet olsun lazım onu diyor arkadaşlar. Ha tabi sizin kararınız. Bende isterim iyi kask almayı ama çok para zamanında ls2 aldım minimum inilmesi geteken kask bu bence

GirayHan

80+ Platinum
birde eklemek istiyorum kafanın değeri ne ise kaskının da değeri odur. 30 bin liralık telefon alır bizim insanımız ama 10 bin liralık kaska çok der. Düştüğünde ise 30 bin liralık telefon çöp olur kafada da travmatik darbeler kalır yaşar yada makinaya bağlı kalır sonra telefonu kullanacak sinir sistemi kalmadığı için ne motora binebilir ne de bir daha telefonu kullanabilir. motosiklet pahalı bir hobidir. ucuz takılacak olanlar binmesin şu alete lütfen. yada ucuz yollu kask önerisi istiyorum diye başlık açmasın ki insanlar bilinçlensin. ucuz yollu kask önerim düdüklü tenceredir. daha sağlam korur.

Kaporta Eray

80+ Bronze
ne anlatıyor bu millet kanka motor ne
50likmis zaten motor max 50-60 yapıyor bende göstermelik nazi kaskı aldım kanka 500tl hoş duruyor bide yarım kask ona bi bak

GirayHan

80+ Platinum
İlk kazada kask kafanda kırılır. Eğer bir dahakine kask alma şansın olursa tercihin sağlam bir kask olur.d
cadde üstü kayarak şakak kısmından kaldırımın sivri kısmına vurdum 12 yıl önce kask karbon olmasına karşın çatladı darbe şiddetini sen hayal et. süratte bayağa vardı yaş genç kan kaynıyor. kaskın vizörü yerinden fırladı. kullandığım kask bell marka idi. Hiçte fena değilmiş. Hala yazabiliyorum ve hayattayım. Ondan sonra shoei nolan agv harici kask kullanmadım.

Kaporta Eray

80+ Bronze
birde eklemek istiyorum kafanın değeri ne ise kaskının da değeri odur. 30 bin liralık telefon alır bizim insanımız ama 10 bin liralık kaska çok der. Düştüğünde ise 30 bin liralık telefon çöp olur kafada da travmatik darbeler kalır yaşar yada makinaya bağlı kalır sonra telefonu kullanacak sinir sistemi kalmadığı için ne motora binebilir ne de bir daha telefonu kullanabilir. motosiklet pahalı bir hobidir. ucuz takılacak olanlar binmesin şu alete lütfen. yada ucuz yollu kask önerisi istiyorum diye başlık açmasın ki insanlar bilinçlensin. ucuz yollu kask önerim düdüklü tenceredir. daha sağlam korur.
ne anlatıyon kanka motor 50cc

GirayHan

80+ Platinum
ne anlatıyon kanka motor 50cc
ne anlattığımı oku tekrar yaz isterse bisiklet olsun. motosikleti trafiğe kapalı alanda kullanmıyoruz. trafiktesin. sen hiç kırmızıda kendi halinde günahı olmadan duran bir motora arkadan 100 kmh hızla çarpan bir araba gördün mü ? yukarda önerdiğin nazi kaskı vardı çarpılan motorcuda. gerisini sen hayal et.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
fcmoto dan 150 euroyu geçmeyecek kasklara bak. tr fiyatlarıyla kıyasla en kelepirini al geç. fcmotoya çok kupon indirimde denk geliyor. Tüm ekipmanlarımı fcden aldım ben. Sıfır TR malı. yarı yarıya gelmiştir rpha 11 venom kask özellikle cok ucuza geldi bana tr fiyatı 8 binken 4 bine almıştım ordan.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
yasak olmasa yukarıda yazdığımı 2-3 tane görselle desteklemek ve arkadaşa hayatı boyunca unutamayacak bir şok yaşatmak isterdim de malum forum ortamı :ROFLMAO:

ama genelde kask takmayan yada dandik kask takan arkadaşlarla ortamda ışıklarda vb falan karşılaşınca telefonu açıp gösterip gidiyorum.
Merak ettim özelden atarmisin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram