- En İyi Cevap
- 11
Dahası
İlk kazada kask kafanda kırılır. Eğer bir dahakine kask alma şansın olursa tercihin sağlam bir kask olur.dGöstermelik lazım zaten büyük pahalı kask istemiyorum
İlk kazada kask kafanda kırılır. Eğer bir dahakine kask alma şansın olursa tercihin sağlam bir kask olur.dGöstermelik lazım zaten büyük pahalı kask istemiyorum
Hıcam genelde olay zaten senin top hızın değildir. Motor kazalarında çoğu zaman başka araçlar bize vurduğu için ister bisijlet kullan kaskın amacı korumaktır. Yani ister mobilet olsun lazım onu diyor arkadaşlar. Ha tabi sizin kararınız. Bende isterim iyi kask almayı ama çok para zamanında ls2 aldım minimum inilmesi geteken kask bu benceGereksiz duyar kasmaya gerek yok kullandığım motor 50 lik zaten kendi kendine zor gidiyor ben kendi canımı korurum sadece öneri istedim merak etmeyin arkadaşlar.
cadde üstü kayarak şakak kısmından kaldırımın sivri kısmına vurdum 12 yıl önce kask karbon olmasına karşın çatladı darbe şiddetini sen hayal et. süratte bayağa vardı yaş genç kan kaynıyor. kaskın vizörü yerinden fırladı. kullandığım kask bell marka idi. Hiçte fena değilmiş. Hala yazabiliyorum ve hayattayım. Ondan sonra shoei nolan agv harici kask kullanmadım.İlk kazada kask kafanda kırılır. Eğer bir dahakine kask alma şansın olursa tercihin sağlam bir kask olur.d
ne anlatıyon kanka motor 50ccbirde eklemek istiyorum kafanın değeri ne ise kaskının da değeri odur. 30 bin liralık telefon alır bizim insanımız ama 10 bin liralık kaska çok der. Düştüğünde ise 30 bin liralık telefon çöp olur kafada da travmatik darbeler kalır yaşar yada makinaya bağlı kalır sonra telefonu kullanacak sinir sistemi kalmadığı için ne motora binebilir ne de bir daha telefonu kullanabilir. motosiklet pahalı bir hobidir. ucuz takılacak olanlar binmesin şu alete lütfen. yada ucuz yollu kask önerisi istiyorum diye başlık açmasın ki insanlar bilinçlensin. ucuz yollu kask önerim düdüklü tenceredir. daha sağlam korur.
ne anlattığımı oku tekrar yaz isterse bisiklet olsun. motosikleti trafiğe kapalı alanda kullanmıyoruz. trafiktesin. sen hiç kırmızıda kendi halinde günahı olmadan duran bir motora arkadan 100 kmh hızla çarpan bir araba gördün mü ? yukarda önerdiğin nazi kaskı vardı çarpılan motorcuda. gerisini sen hayal et.ne anlatıyon kanka motor 50cc
200 le araba gelip sana vurduğu zaman azraile anlatırsın motor 50'likli diye. Bu nasıl bir düşünce yapısı?ne anlatıyon kanka motor 50cc
Ona kalırsa yürüyenlerde kask taksın onlarada 200le araba çarpabiliyor demi kanka olacağı varsa olur200 le araba gelip sana vurduğu zaman azraile anlatırsın motor 50'likli diye. Bu nasıl bir düşünce yapısı?
Merak ettim özelden atarmisinyasak olmasa yukarıda yazdığımı 2-3 tane görselle desteklemek ve arkadaşa hayatı boyunca unutamayacak bir şok yaşatmak isterdim de malum forum ortamı
ama genelde kask takmayan yada dandik kask takan arkadaşlarla ortamda ışıklarda vb falan karşılaşınca telefonu açıp gösterip gidiyorum.
hocam ufak bi düşmeyle kafanı köşeye vurunca 50cc yi görürsünne anlatıyon kanka motor 50cc
Kardeşim sen yürürken trafikten mi yürüyorsun?Ona kalırsa yürüyenlerde kask taksın onlarada 200le araba çarpabiliyor demi kanka olacağı varsa olur