Cihangir
80+ Gold
oyun alıyom sürekli cs apex oynuyom ama almaya devamBu adam aynı ben
alıyom alıyom oynamıyom vallahi bende
oyun alıyom sürekli cs apex oynuyom ama almaya devamBu adam aynı ben
alıyom alıyom oynamıyom vallahi bende
şimdi bu site güvenilir mi birde satıcı mantığı var anlaşılanarkadaşlar o kadar konu açıyoruz bi @Che_ beğenmiş. Bir reaksiyonu çok görmeyin la
Ben tavsiyenle bir cp 77 bitirdim şuan araad valhalla oynuyomoyun alıyom sürekli cs apex oynuyom ama almaya devam
dlc yi aldın mı? ben dlc erişime açılmasını bekliyorumBen tavsiyenle bir cp 77 bitirdim şuan araad valhalla oynuyom
Çok harçlık almadığımdan 400 gayme veresim gelmiyor hocamdlc yi aldın mı? ben dlc erişime açılmasını bekliyorum
cs den para gelmiyor mu? şuan bende 1200 var ce den gelenÇok harçlık almadığımdan 400 gayme veresim gelmiyor hocam
gerçi 700lük kasa düştü alabilirim ama oyun epicte.cs den para gelmiyor mu? şuan bende 1200 var ce den gelen
alınır tabii çok iyi bir oyundays gone alınır mı sizce birde site güvenilir mi?
Hocam bende sizin gibiyim ama yoksa ilk elden ring baldurs gate 3 starfield alın sonra koleksiyon yapın benim alacak bir şey kalmadi diye koleksiyon yapıyorum ama bıraktım artık cod mw 3 alırım çıkıncaoynamasamda kütüphanede biriktiriyorum çok oyun olsun ama oynamıyım
baldurs gate 3 almadım diğerleri var. Cs den gelen parayıda bekletiyorum cod mw 3 ve gta 6 duyurulursa onu alacağımHocam bende sizin gibiyim ama yoksa ilk elden ring baldurs gate 3 starfield alın sonra koleksiyon yapın benim alacak bir şey kalmadi diye koleksiyon yapıyorum ama bıraktım artık cod mw 3 alırım çıkınca