Gta 6 gelmezde bende mw3 alacağım çok iyi duruyorbaldurs gate 3 almadım diğerleri var. Cs den gelen parayıda bekletiyorum cod mw 3 ve gta 6 duyurulursa onu alacağım
Gta 6 gelmezde bende mw3 alacağım çok iyi duruyorbaldurs gate 3 almadım diğerleri var. Cs den gelen parayıda bekletiyorum cod mw 3 ve gta 6 duyurulursa onu alacağım
bu sene sonu duyuru videosu gelir steamde gta için en az 3k bekleteceğimGta 6 gelmezde bende mw3 alacağım çok iyi duruyor
Gelirse hemen alirimbu sene sonu duyuru videosu gelir steamde gta için en az 3k bekleteceğim
Hocam dediğiniz olay aklıma yattı ocak gibi elime 3 k para gelecek gta 6 tanitilir tanıtılmaz alacağım umarım tanitilirbu sene sonu duyuru videosu gelir steamde gta için en az 3k bekleteceğim
oyun 2025 e falan çıkar ama videolara falan baktım baya dediklerine göre bu yılsonu duyurulma ihtimali varGelirse hemen alirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dediğiniz olay aklıma yattı ocak gibi elime 3 k para gelecek gta 6 tanitilir tanıtılmaz alacağım umarım tanitilir
Ben ucuz bir şey almıştım gerçketen verdiler. Vebeyler site güvenilir mi alan oldu mu daha önce ve steam key mi veriyor