Enderun Bilişim Hazır Sistemin Fiyatları Şüpheli

Reaksiyon skoru
0
Hackintosh için rx 6800 xt li bir sistem bakıyordum. https://enderunbilisim.tr/hazir-sistemler/prd-intel-core-i5-12400f16gbasus-tuf-rx6800xt500gb-m-2600w ararken bu sisteme denk geldim i5 12400f ile rx 6800 xt var açıklamalar kısmında kullanılan bileşenler yazıyordu. Yani hackintosh için tam aradığım bilgisayarı buldum fakat görür görmez hemen şüphelendim, çünkü sistem hem indirimdeydi hem fiyatın uygun olması bana hiç normal gelmedi. https://enderunbilisim.tr/hazir-sistemler enderun bilişimde bu sistem gibi uygun fiyatlı sistemler vardı ve içlerinde güçlü ekran kartları ve işlemciler vardı ve uygun fiyatlı olarak satılıyor. Buradan alışveriş yapan veya bu tarz yerler hakkında bilgili olan kişiler bana yardım etsin.

Site hakkında hiç bilgi yok. Almazdım şahsen.

Merhabalar @BoogleKnight19 ve değerli forum üyeleri,

Enderun Bilişim yetkilisi olarak konuya açıklık getirmek istedim. Öncelikle piyasa koşullarında uygun fiyat görünce temkinli yaklaşmanız ve sorgulamanız son derece doğal, bu bilinçli tavrınızdan dolayı sizi tebrik ederiz.

Sorunuza gelecek olursak; sitemizdeki fiyatlar anlık kampanyalarımız ve stok politikamız gereği tamamen güncel ve gerçektir.

Ancak "sanal ortamda yazılanlara güvenmem" derseniz, sizi en büyük güvencemiz olan fiziksel mağazamıza davet etmek isteriz. İlgilendiğiniz OEM Sistemleri yerinde görebilir, dilediğiniz testleri bizzat kendiniz yaparak gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmeden konu açmışsınız ancak hiç sorun değil; ister telefonla ulaşın, ister mağazamıza gelip bir çayımızı için, aklınızdaki tüm soruları yanıtlamaktan memnuniyet duyarız..

Merhabalar @BoogleKnight19 ve değerli forum üyeleri,

Enderun Bilişim yetkilisi olarak konuya açıklık getirmek istedim. Öncelikle piyasa koşullarında uygun fiyat görünce temkinli yaklaşmanız ve sorgulamanız son derece doğal, bu bilinçli tavrınızdan dolayı sizi tebrik ederiz.

Sorunuza gelecek olursak; sitemizdeki fiyatlar anlık kampanyalarımız ve stok politikamız gereği tamamen güncel ve gerçektir.

Ancak "sanal ortamda yazılanlara güvenmem" derseniz, sizi en büyük güvencemiz olan fiziksel mağazamıza davet etmek isteriz. İlgilendiğiniz OEM Sistemleri yerinde görebilir, dilediğiniz testleri bizzat kendiniz yaparak gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmeden konu açmışsınız ancak hiç sorun değil; ister telefonla ulaşın, ister mağazamıza gelip bir çayımızı için, aklınızdaki tüm soruları yanıtlamaktan memnuniyet duyarız..
Merhaba

Sitenizin ETBİS kaydı mevcut mu?

Merhaba

Sitenizin ETBİS kaydı mevcut mu?

Merhabalar, dikkatiniz ve sorgulayıcı yaklaşımınız için teşekkür ederiz.

e-ticaret sitemiz şu an henüz kurulum aşamasındadır (Beta süreci). Sadece ETBİS kaydı değil, site tasarımında ve içeriğinde tamamlamaya çalıştığımız alanlar mevcut. Dijital tarafımızı adım adım inşa ediyoruz.

Yani dijital vitrinimiz "yapım aşamasında" olsa da, arkasındaki fiziksel mağazamız ve ticari yapımız yıllardır tam faal durumdadır.

Ancak şunu gururla belirtmek isteriz ki; dijital yüzümüz yeni olsa da Enderun Bilişim olarak sektörde 16. yılımıza giriş yapıyoruz.

Bu geçiş sürecindeki teknik eksiklerimizi mazur görmenizi rica ederiz. Aklınızda en ufak bir soru işareti kalırsa, sürecin tamamlanmasını bekleyebilir veya doğrudan mağazamızdan görerek, test ederek alışveriş yapabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,176
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri