ardagenckurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 227
Çok uyguna güzel oyunlar buldum güvenilir mi
Rating çok sağlam 98+ mı ne gördüm doomu 35tl ye bırakıyor almayı düşünüyorumGüvenilir. Alışveriş yapıyorum oradan. Satıcının güvenilir olup olmadığına dikkat edin. Zaten anlarsınız güvenilir oldup olmadığını![]()
İşte bu ratingden bahsediyorum. Alabilirsiniz. Unutmayın; satın alim sırasında sizden bir miktar daha ucret alacaklar. Çok değil.Rating çok sağlam 98+ mı ne gördüm doomu 35tl ye bırakıyor almayı düşünüyorum
ne kadar alırlar 50 var karttaİşte bu ratingden bahsediyorum. Alabilirsiniz. Unutmayın; satın alim sırasında sizden bir miktar daha ucret alacaklar. Çok değil.
Bende BF1 Revelation alacağım.%98 başarı oranı var satıcının.Almalı mıyım?Ve kaç saate geliyor?Bugün satın alım yaptım direk key verdi normal ücrete 3-4tl eklendi site çok başarılı müthiş bir satın alım var,100tllik oyunu 40a aldım bugünlerde doom iyi gider.
Alabilirsin,direk kod veriyorlar birkaç doğrulama yapınca.Bende BF1 Revelation alacağım.%98 başarı oranı var satıcının.Almalı mıyım?Ve kaç saate geliyor?
Aldım.Herkesede tavsiye ediyorum.Satıcının puanı yüksek olsun yeter.3d secure mevcut.Alabilirsin,direk kod veriyorlar birkaç doğrulama yapınca.
İşte bu ratingden bahsediyorum. Alabilirsiniz. Unutmayın; satın alim sırasında sizden bir miktar daha ucret alacaklar. Çok değil.
Hayırlı olsun, iyi oyunlar.Aldım.Herkesede tavsiye ediyorum.Satıcının puanı yüksek olsun yeter.3d secure mevcut.