zaten cehennemliğiz be hocamRed Bull iç daha iyi. En azından parayla cehenneme gitmiyorsun. Skek
Fakirin yüzü gülür müVurun boynunu
1 kere içtim tadı için para vermem aman aman güzel bir şey değil. Enerji içinde fark etti mi dersen yok.Bahs-i ürün: Red Bull
İçeriği:
Alıntıyı görüntüle
Redbull Enerji İçeceği Besin Değerleri
Enerji 120 kcal
Şeker 28,3 gr.
Yağ Yoktur
Protein Yoktur
Lif Yoktur
Taurin 200 mg.
Kafein 37,5 mg.
Not: Besin Değerleri tek kutu (250 ml.) ürün için verilmiştir.
Yukarıdaki enerji veren maddelerden en kale alınanı kafeindir. O da 37.5 mg bulunuyor. Yani bir çay kadar kafein içeriyor. Bildiğimiz çay. Türk kahvesi bile 65 mg kafein içeriyor.
Dünya'nın en güçlü kahvesi Taft Kahve'nin içeriğinde tek kupada tam 350 mg kafein var. 350. Yani red Bull un 10 katı.
Üstelik Red Bull yapay tatlandırıcılara ve şekere boğulmuş bir içecek. Taft Kahve ise yüzde yüz doğal katkısız ve harbi enerji veren 350 mg kafein içermektedir.
Buradan red Bull içen ve spor yapanlara sesleniyorum. (Ooo seslenişe bak be)
Red Bullun içi boş olmasına rağmen 15 TL veriyorsunuz. Taft Kahve ise bardağı (350 mg kafein içermesine rağmen 6.66 TL! Hem de daha doğal ve leziz.
Taft ı bir kenara atalım. Normal filtre kahve bile 150 mg kafein içerir. Yine 3 katından fazla. Hem de bardağı 2 TL. Bilmem anlatabildim mi?
Kafein doğal bir pre-workout maddesidir. Tek başına sizi ayakta tutar.
Bu konuda önemli olan sizin fikirleriniz?![]()
Ben tadı için içerim ara sıra. Fakat bazı enerji içecekleri enerji için içiliyor maçlarda falan futbolcular maç içinde duraklamalarda içiyorlar.Bahs-i ürün: Red Bull
İçeriği:
Alıntıyı görüntüle
Redbull Enerji İçeceği Besin Değerleri
Enerji 120 kcal
Şeker 28,3 gr.
Yağ Yoktur
Protein Yoktur
Lif Yoktur
Taurin 200 mg.
Kafein 37,5 mg.
Not: Besin Değerleri tek kutu (250 ml.) ürün için verilmiştir.
Yukarıdaki enerji veren maddelerden en kale alınanı kafeindir. O da 37.5 mg bulunuyor. Yani bir çay kadar kafein içeriyor. Bildiğimiz çay. Türk kahvesi bile 65 mg kafein içeriyor.
Dünya'nın en güçlü kahvesi Taft Kahve'nin içeriğinde tek kupada tam 350 mg kafein var. 350. Yani red Bull un 10 katı.
Üstelik Red Bull yapay tatlandırıcılara ve şekere boğulmuş bir içecek. Taft Kahve ise yüzde yüz doğal katkısız ve harbi enerji veren 350 mg kafein içermektedir.
Buradan red Bull içen ve spor yapanlara sesleniyorum. (Ooo seslenişe bak be)
Red Bullun içi boş olmasına rağmen 15 TL veriyorsunuz. Taft Kahve ise bardağı (350 mg kafein içermesine rağmen 6.66 TL! Hem de daha doğal ve leziz.
Taft ı bir kenara atalım. Normal filtre kahve bile 150 mg kafein içerir. Yine 3 katından fazla. Hem de bardağı 2 TL. Bilmem anlatabildim mi?
Kafein doğal bir pre-workout maddesidir. Tek başına sizi ayakta tutar.
Bu konuda önemli olan sizin fikirleriniz?![]()