PCastro
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
daha uygun sitesinde bravo görmemiştim ben![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
İçinden termal macun çıkıyor mu çıkıyorsa ne çıkıyor![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
Çıkıyor kendi macunu. Ryzen 5 5600 strest testinde 60 üstünü görmediİçinden termal macun çıkıyor mu çıkıyorsa ne çıkıyor
İdarelik soğutur ama yazın bi peerless veya phantom çekmek gerekebiliri9 11900k soğutur mu bu
hepsiburada linkinde betaplus içinde termal macun yok demiş, gaminggen kendi sitesinde yorumlarda termal macun çıktı demişler. Gaming gen 100 lira kargo ekliyor, hepsiburada kargo ücretsiz 1115 lira bir de betaplus satıyor. Gaminggenden almak daha mantıklı. Arkadaş istiyordu sipariş ettirdim bir tane.Çıkıyor kendi macunu. Ryzen 5 5600 strest testinde 60 üstünü görmedi
Beta plus ile gaming.gen.tr aynı diye biliyorumhepsiburada linkinde betaplus içinde termal macun yok demiş, gaminggen kendi sitesinde yorumlarda termal macun çıktı demişler. Gaming gen 100 lira kargo ekliyor, hepsiburada kargo ücretsiz 1115 lira bir de betaplus satıyor. Gaminggenden almak daha mantıklı. Arkadaş istiyordu sipariş ettirdim bir tane.
Aynıymış hocam baktım ben deBeta plus ile gaming.gen.tr aynı diye biliyorum
Ben aktif kullanıyorum hocam bende çıktıhepsiburada linkinde betaplus içinde termal macun yok demiş, gaminggen kendi sitesinde yorumlarda termal macun çıktı demişler. Gaming gen 100 lira kargo ekliyor, hepsiburada kargo ücretsiz 1115 lira bir de betaplus satıyor. Gaminggenden almak daha mantıklı. Arkadaş istiyordu sipariş ettirdim bir tane.