🔥İndirim Enermax ARGB 120MM 5 Isı Borulu Kule Tipi Soğutucu 1.115,07 TL

çok kaliteli kule tipi soğutucu fiyatı hakkında yorum yapamam fakat baya kaliteli beyazını kullanıyorum.

Çıkıyor kendi macunu. Ryzen 5 5600 strest testinde 60 üstünü görmedi
hepsiburada linkinde betaplus içinde termal macun yok demiş, gaminggen kendi sitesinde yorumlarda termal macun çıktı demişler. Gaming gen 100 lira kargo ekliyor, hepsiburada kargo ücretsiz 1115 lira bir de betaplus satıyor. Gaminggenden almak daha mantıklı. Arkadaş istiyordu sipariş ettirdim bir tane.

hepsiburada linkinde betaplus içinde termal macun yok demiş, gaminggen kendi sitesinde yorumlarda termal macun çıktı demişler. Gaming gen 100 lira kargo ekliyor, hepsiburada kargo ücretsiz 1115 lira bir de betaplus satıyor. Gaminggenden almak daha mantıklı. Arkadaş istiyordu sipariş ettirdim bir tane.
Beta plus ile gaming.gen.tr aynı diye biliyorum

Ben aktif kullanıyorum hocam bende çıktı

Geri