🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Şöyle ki biraz araştırdığım zaman iyzico'nun bu kampanyaları aynı anda kullandığının bir garantisinin olmadığını farkettim yani aynı anda bu kampanyaları kullanamayabiliriz. Ayrıyeten iyzico'dan bu kampanyalardan alınan cashbackler koşullarında da belirtildiği üzere nakide çevirilmiyormuş. Bu kampanyayı değerlendirmeyi bende çok isterim ama gerçekten yapan varsa cashback'i alıp normal kullanabilen biri varsa bana dönüş yapabilir mi acaba.

Şöyle ki biraz araştırdığım zaman iyzico'nun bu kampanyaları aynı anda kullandığının bir garantisinin olmadığını farkettim yani aynı anda bu kampanyaları kullanamayabiliriz. Ayrıyeten iyzico'dan bu kampanyalardan alınan cashbackler koşullarında da belirtildiği üzere nakide çevirilmiyormuş. Bu kampanyayı değerlendirmeyi bende çok isterim ama gerçekten yapan varsa cashback'i alıp normal kullanabilen biri varsa bana dönüş yapabilir mi acaba.
1 parolapara + 3 iyzico kampanyası tek bir siparişte kullanılıyor. Şurada adım adım anlatımı var.

iyzicoya yatan para ile sanal kart yapıp kredi kartı geçen her online mağazada harcanabilir, fatura ödenebilir.
istanbul kart ile hesaba çekilir. vodafonepay ile de çekilir.

forumda en az 100 kişi yaptı paylaştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi indirim düşüyor dimi 1250 tllik sey alsak bedavami?
Kampanyalara dikkatlice katılırsan evet. önce 1250 ödersin sonra 1300 falan geri gelir.

İyzico dan 750 parolapara dan 400 tl kazandım iyzico hesabıma 200 tl daha atıp epic gamesten demin oyun aldım herhangi bir sorun olmadı

Arkadaşlar bende bu fani alacam iyzico tamam 2 adet kampanyaya katıldım iyzicodan gelen parayı turkcellde fatura olarak ödeyecem sorun olurmu ona göre alacam

Biraz önce sipariş oluşturmaya çalıştım fakat bir kaç defa ödeme hatası aldım. Bilgileri vs. Doğru girdiğimden eminim şu an gaminggen siparişlerim kısmında beklemede gözüküyor siparişim. Böyle olması normal mi? Acaba bu kampanyanın önüne mi geçmeyi çalıştılar? Bilgisi olan var mı?

iyzicodan gelen iadeyi harcadım üründen vazgeçtim iptal ettim parolaparaya tam iade mi gelir yapan oldu mu hiç

Arkadaşlar bende bu fani alacam iyzico tamam 2 adet kampanyaya katıldım iyzicodan gelen parayı turkcellde fatura olarak ödeyecem sorun olurmu ona göre alacam
İyzico hesabına geri ödeme geldiği zaman hesabını onaylamana gerek kalmadan sanal kart oluşturup, o sanal kartla kredi/banka kartı kullanılan her yerden alışveriş-ödeme yapabilirsin bildiğim kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,279
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri