Enermax DFX PSU Ötüyor

1200w Modelini almayı planlıyordum, kronik bir sorun olmadığını düşünüyorum. Fakat bende de soru işareti oluşturdu. ne alabilir 850w üstü o fiyat bandına

Şansıma 2023'te toplatılan seriden geldi galiba. Birebir aynı sorunu yaşayan birini daha buldum linkini bırakıyorum aşağıya. Gaminggen'den aldım iade değişim sürecine hakim değilim sıkıntı çıkarıyorlar mı? Sitelerinde cayma hakkına dair bir şey bulamadım montajlanmış ürünler iade olmaz diyor ama ürünüm net bir şekilde sorunlu. Servisle falan uğraşmak istemiyorum kesinlikle. 5070 ti 7800x3d için psu önerilerinize açığım. Ucuz etin yahnisi yenmezmiş gerçekten öğrenmiş oldum.

gaminggen sözünde duruyor. Ben birebir değişimli ürün almıştım ürün bozuldu tamir yapmadan yenisini gönderdiler. Ürünü yurt içi kargoya verirken 2 adres çıkıyor verdikleri kodta. Müşteri hizmetlerinden tam adresi öğrenin.

1200w Modelini almayı planlıyordum, kronik bir sorun olmadığını düşünüyorum. Fakat bende de soru işareti oluşturdu. ne alabilir 850w üstü o fiyat bandına
hocam ben de kararsız kaldım değişim mi yoksa iade edip başka bir psu mu alsam diye. bazılarında sorun çıkmıyor bazılarına gönderilen 3 üründe de aynı sorun çıkıyor çok garip.
gaminggen sözünde duruyor. Ben birebir değişimli ürün almıştım ürün bozuldu tamir yapmadan yenisini gönderdiler. Ürünü yurt içi kargoya verirken 2 adres çıkıyor verdikleri kodta. Müşteri hizmetlerinden tam adresi öğrenin.
tamamdır hocam dikkate alacam bunu. nasıl bir yaklaşım yapmalıyım sizce? ürünü iyzico parolapara ile 1000tl indirimle almıştım iade olursa tekrar kullanamayacam bunları. değişim istersem sorun çıkarırlar mı? değişim ürününde de aynı sorun olmasından korkuyorum

hocam ben de kararsız kaldım değişim mi yoksa iade edip başka bir psu mu alsam diye. bazılarında sorun çıkmıyor bazılarına gönderilen 3 üründe de aynı sorun çıkıyor çok garip.

tamamdır hocam dikkate alacam bunu. nasıl bir yaklaşım yapmalıyım sizce? ürünü iyzico parolapara ile 1000tl indirimle almıştım iade olursa tekrar kullanamayacam bunları. değişim istersem sorun çıkarırlar mı? değişim ürününde de aynı sorun olmasından korkuyorum
eliniz değemeyecek kadar ısınıyorsa bu büyük bir sorun. İleride patlarsa daha büyük zarara uğrarsınız.

@Tobikdolce @Bilal539 @MccuddeN @Kirisute @uomerlutfi @HENRYWİTCHER @tgxtg @elemin hocam forumda dfx modeli kullanan sizleri bulabildim. bu bahsettiğim sorun sizde de var mı? rüzgar sesinden bahsetmiyorum ilk açılışta %100 çalıştığı için normal olduğunu biliyorum fakat arkaplandaki ötüş sesi çok rahatsız edici.
Bende ötme olmadı hiç ama ilk başlangıçta yüzde yüz çalıltığı oluyor evet onun harici 5090 ve 4080super ile kullandım sorunsuz

@Tobikdolce @Bilal539 @MccuddeN @Kirisute @uomerlutfi @HENRYWİTCHER @tgxtg @elemin hocam forumda dfx modeli kullanan sizleri bulabildim. bu bahsettiğim sorun sizde de var mı? rüzgar sesinden bahsetmiyorum ilk açılışta %100 çalıştığı için normal olduğunu biliyorum fakat arkaplandaki ötüş sesi çok rahatsız edici.
Benimkinde hiç ses yok. Yük altına girmediği sürece fanları hiç çalışmıyor. Fanları çalışsa bile bendeki çok sessiz. Almadan önce %20 yüke binince gürültülü bir ses çıkardığı söylenmişti onuda hiç yaşamadım. Bendeki 1200w olanı idefixten aldım.

1200 model bendeki ses olarak sıkıntı yok geçen aylarda kasamda bir ses vardı tek tek kapatarak sırayla dinlemiştim o da kasa fanımdan geliyormuş psudaki ısıyı bende yanlışıkla el koymayla gördüm ama normal herhalde aşırı bi ısı yoktu

Bende var 1200W alabilirsin sıkıntı yok her üründe olacak diye. CW her zaman olabilir performasa etki etmez.

- Full japon kapasitörler. (Rubycon, Nippon Chemi-Con, Nichicon)

- 6 kutup motorlu ve çift rulmanlı 120mm enermax marka fan.

- Yük testlerinde, segment ortalamasında ve oldukça başarılı sonuçlar veriyor.

- %20 yüke kadar fan açmıyor (bu özellik kapatılamıyor) ama tam yüke yaklaştıkça sesli hale geliyor. (Fan profili agresif ayarlanmış)

- İçeride toz birikmesini önlemek için ilk açılışta bir süre fanını ters yönde çalıştırıp sonra normale dönüyor. (Dust-Free Rotation)

- Kapasiteye göre oldukça kompakt yapıda.

- Enermax D.F serisinin eski modellerinde CWT ile çalışırken, ATX 3.0 destekli yeni D.F serisinde SANR ile çalışıyor. Üst segment ürünlerde çok fazla görülmeyen çinli bir üretici olsa da, platform incelemelerde ortalamanın çok üzerinde sonuçlar veriyor. Yeni bir platform olduğu için daha detaylı incelemeler sonrasında puanı yükselme ihtimali var.

Bende var 1200W alabilirsin sıkıntı yok her üründe olacak diye. CW her zaman olabilir performasa etki etmez.

- Full japon kapasitörler. (Rubycon, Nippon Chemi-Con, Nichicon)

- 6 kutup motorlu ve çift rulmanlı 120mm enermax marka fan.

- Yük testlerinde, segment ortalamasında ve oldukça başarılı sonuçlar veriyor.

- %20 yüke kadar fan açmıyor (bu özellik kapatılamıyor) ama tam yüke yaklaştıkça sesli hale geliyor. (Fan profili agresif ayarlanmış)

- İçeride toz birikmesini önlemek için ilk açılışta bir süre fanını ters yönde çalıştırıp sonra normale dönüyor. (Dust-Free Rotation)

- Kapasiteye göre oldukça kompakt yapıda.

- Enermax D.F serisinin eski modellerinde CWT ile çalışırken, ATX 3.0 destekli yeni D.F serisinde SANR ile çalışıyor. Üst segment ürünlerde çok fazla görülmeyen çinli bir üretici olsa da, platform incelemelerde ortalamanın çok üzerinde sonuçlar veriyor. Yeni bir platform olduğu için daha detaylı incelemeler sonrasında puanı yükselme ihtimali var.
Teşekkürler hocam. Raijintek cratos ile eşdeğer segment dimi bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,336
Üyeler
183,827
Son üye
ZAMEE
Geri