🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

saol öneri için. şu paralopara bi düzelip param yatarsa bunu alırımda bayağıda geri ödemesi varmış 2500 e çıksam bundan da iyi si var mıdır peki ?
Bence bundan iyisi şu anda makul fiyata yok. phantom orta üst seviyede en fiyat performans ürün

Phantom spirit.

1600 tl fiyatı var.
400 parola para
500 iyzico yeni müşteri
160 gaming gen iyzico %10
400 tl iyzico %25 bayram kampanyası

toplamda 1460 tl geri almanız lazım
Varya sen adamsın adam tamda dediğin gibi oldu senin önerdiğin soğutucuyu aldım 399 + 500 + 160 iyzicoya 400 de parolaparaya toplam 1459 tl cashback anında yattı baya baya 150 TL'ye geldi kafam kadar soğutucu.

Varya sen adamsın adam tamda dediğin gibi oldu senin önerdiğin soğutucuyu aldım 399 + 500 + 160 iyzicoya 400 de parolaparaya toplam 1459 tl cashback anında yattı baya baya 150 TL'ye geldi kafam kadar soğutucu.
hocam bende aldım sadece %25 geldi iyzicodan 500 tl ve %10 gelmedi bekleyelimmi gelirmi kampayalara katılmıştım alışveriş öncesi

hocam bende aldım sadece %25 geldi iyzicodan 500 tl ve %10 gelmedi bekleyelimmi gelirmi kampayalara katılmıştım alışveriş öncesi
Benimde fazla bi bilgim yok hocam galiba ilk alışveriş cashback ödemesini alamamışsınız ya kampanyaya katılmadınız ya da daha önce alış yapmışsınız, iyzicoyla iletişime geçip talep edebiliyorsunuz sanırım bir de paraparola konusunda son anlarda bi aksaklık oldu ya ondan ya da ödemeyi parolaparadan yapmadınız o yüzden cashback alamadınız o konuda ne yapılır bilemiyorum.

Phantom spirit.

1600 tl fiyatı var.
400 parola para
500 iyzico yeni müşteri
160 gaming gen iyzico %10
400 tl iyzico %25 bayram kampanyası

toplamda 1460 tl geri almanız lazım
gaming tgenin yüzde 10 u saymasak wraıth de olurmu

Firmalara böyle ayak oyunları yakışmıyor. Bizim en büyük problemimiz ahlaksızlık. Bunun net önreği bu site isterse bedava versin şu saatten sonra sipariş vermem. S1nerji gibisiniz sizde. 100 tl için firma imajını sattınız ucuza gittiniz. Kara listeme eklenen üçüncü firma oldunuz. S1nerji, İdefix ve gaming gen tr içlerinde en ucuza siz gittiniz.

Allah razı olsun kardeşim Phantom spirit (140tl) + TF8 EX (208) termal macun aldım toplam 348 tl ye geldi.
Not düşeyim iyizico da kampanyalar kısmında %10 luk harcama kampanyası ilk başta çıkmıyordu ama çıkıncaya kadar deneyin sonra katılın.(katılmazsanız %10 luk indirim olmayabilir) Hem iyizico hemde parolapara dan cashbackler anında hesaba geldi.

aninda nasıl yatiyor benimki 12 saat oldu hala yatmadi destege yazıyorum cevap vermiyor

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Ödeme ekranında fiyattan düşme durumu olmadı. Ödeme ekranında mı bu kampanya işlemleri oluyor yoksa ödeme işleminden sonra kampanyalı fiyat mı yansıtılıyor?

Bu kampanyalar dahilinde DDR5 Anakart ve ram önerisi, tavsiyesi olan var mıdır..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,705
Üyeler
183,785
Son üye
Knight214
Geri