🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Arkadaşlar 2k ya kadar ggtr den alınabilcek en iyi kule tipi hangisi ve 1200 küsür cashback herhangi bir üründe de geçerli mi ?

parolapara kart oluşturmada sıkıntı mı var sanal kart oluşturamadım

Arkadaşlar 2k ya kadar ggtr den alınabilcek en iyi kule tipi hangisi ve 1200 küsür cashback herhangi bir üründe de geçerli mi ?
Phantom spirit.

1600 tl fiyatı var.
400 parola para
500 iyzico yeni müşteri
160 gaming gen iyzico %10
400 tl iyzico %25 bayram kampanyası

toplamda 1460 tl geri almanız lazım

Almadan önce kampanyaya katılmışmıydınız eğer katilmadiysaniz gelmiyor.
Kampanyaya katılım yapmayı unutan arkadaşlar iyzicoya destek maili atsınlar zamanında ben de yaşamıştım aynısını ve memnuniyet için cashbackleri vermişlerdi bilginiz olsun.

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Hocam ben burdan bu soğutucuyu nasıl alcam hiçbirşey bilmiyorum anlatabilirmisin iyzico hesabını açtım nasıl alcam iyzicoya paramı yatırmam lazım bide 750tl iade iyzicoya mı gelcek kartıma mı gelcek yoksa gaminggen tr ye mi gelcek anlatırmısın

Hocam ben burdan bu soğutucuyu nasıl alcam hiçbirşey bilmiyorum anlatabilirmisin iyzico hesabını açtım nasıl alcam iyzicoya paramı yatırmam lazım bide 750tl iade iyzicoya mı gelcek kartıma mı gelcek yoksa gaminggen tr ye mi gelcek anlatırmısın
Hocam bundan açık daha başka anlatma yöntemi bilmiyorum.

Phantom spirit.

1600 tl fiyatı var.
400 parola para
500 iyzico yeni müşteri
160 gaming gen iyzico %10
400 tl iyzico %25 bayram kampanyası

toplamda 1460 tl geri almanız lazım
saol öneri için. şu paralopara bi düzelip param yatarsa bunu alırımda bayağıda geri ödemesi varmış 2500 e çıksam bundan da iyi si var mıdır peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,710
Üyeler
183,785
Son üye
Knight214
Geri