Enermax Revolution DFX mi Raijintek Cratos mu?

enermax mı cratos mu?

• Oy kullanan toplam üye
    21
kalite olarak aynı. Eminim teknik olarak minimum farklar vardır ama enermaxın dfx’inin sorunsuz olarak çalıştığını biliyorken raijinteke de göz atayım diye zaman kaybetmek mantıksız.

enermax ne hocam msi alın corsair alın
hocam msi aldım kullandım fan ses yapıyor tekrar aynı ürünü veya markayı tercih etmek istemiyorum. ne bağımlılık sizdeki de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kalite olarak aynı. Eminim teknik olarak minimum farklar vardır ama enermaxın dfx’inin sorunsuz olarak çalıştığını biliyorken raijinteke de göz atayım diye zaman kaybetmek mantıksız.
çok doğru. en istikrarlı enermax

Son düzenleme:
enermax ne hocam msi alın corsair alın
Reisim sen ekran kartından kazıklanan arkadaş değil misin? Yanlış anlama da bilmediğin şeye müdahale etmek çok yanlış Msi’ın çoğu ürünü epey dandik sadece 2-3 dandik yayıncıya sponsor olduğu için adı duyulup prim yaptı. Güzel ürünleri yok değil ama bol rakipli ve rakipleri çok daha mantıklı

Reisim sen ekran kartından kazıklanan arkadaş değil misin? Yanlış anlama da bilmediğin şeye müdahale etmek çok yanlış Msi’ın çoğu ürünü epey dandik sadece 2-3 dandik yayıncıya sponsor olduğu için adı duyulup prim yaptı. Güzel ürünleri yok değil ama bol rakipli ve rakipleri çok daha mantıklı
sensin sensiz devam

fanboyluk yapmadım kimseyi kimse kücük göremez kendi egosuyla oyalansın enermax corsairlemi bir tutuyo keriz
önce bi saygılı olacaksın haddini bileceksin
sen kimsin ki millete keriz filan diyorsun

fanboyluk yapıyorsun apaçık
boş beleş laflara karnımız tok artık
git kendi kendine mutlu ol msi fanboyluğunla uza

Kağıt üzerinde minimal farklar var ama ikisi de taş gibi PSU. Hangisi daha ucuzsa watt ihtiyacına göre onu alın.

Son düzenleme:
fanboyluk yapmadım kimseyi kimse kücük göremez kendi egosuyla oyalansın enermax corsairlemi bir tutuyo keriz
her markanın giriş seviyesi ürünü orta seviye ürünü tepe modeli ürünü vardır
sen daha model ismi bile belirtmeden msi al diyecek kadar fanboyluğunu belli ediyorsun
sonra bir de millete keriz diyecek kadar ahlak yoksunluğu gösteriyorsun
haddini bil yorum filan yapma sen

her markanın giriş seviyesi ürünü orta seviye ürünü tepe modeli ürünü vardır
sen daha model ismi bile belirtmeden msi al diyecek kadar fanboyluğunu belli ediyorsun
sonra bir de millete keriz diyecek kadar ahlak yoksunluğu gösteriyorsun
haddini bil yorum filan yapma sen
Bence fanboyluk değil, kardeşimizi başka başlıklardan da hatırlıyorum, yaşı ufak ve zeka yaşı da biraz düşük yaşına göre, masum diyin geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,280
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri