🔥İndirim Enermax StarryFort SF70F/H + 700W PSU 3.399 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,304
Son düzenleme:
''Fiyatına göre'' tanımının karşılığı.

Kasa güzel geniş mesh üst 360 desteği var artic 360 vb sığıyor PSUda işte bu fiyata satılan rampage gbooster gibilerden iyidir mutlaka

Bu arada Abdullah Hacıgül en son ki RX 9070 XT sistem toplama videosunda bu kasayı ve PSU'yu önermişti:

Ek bir indirim olmamış gibi. Bir haftadır takip ediyorum yine bu fiyattaydı sanki. Ama yine de iş görür.

Güzel fiyat.

@Abdullah Hacıgül Öneriyor:
üstüne bide bunu yap ekstra indirim miss iyzico ile öde %10'a kadar indirim kazan!

e tier vs demişler 41 cm ekran kartlı 3 fan rgblı kasa alıcan 700w üstüne power vericekler 3k ya normal yani a b c tier beklemek saçma değil mi 80+ bronze olması belli korumalara sahip olması ve 700w olması japon kapasitör vs kullanması gayet yeterli zaten çok üst düzey bir sistem kuracaksanız boş kasa alır çok üst düzey bir psu alabilirsiniz bu tarz kampanyalı 2 li 3 li setler fp arayan bütcesi dar olan arkadaşlar için zaten 60 70 80 bine sistem dizicek adamların almasına gerek yok :)

bu tarz ürünlerde lazım kısaca şey gibi düşünün 15-20 bin tl bütcesi olup yarısı sıfır yarısı 2. el gibi sistem dizen kardeşlerimize ilaç olur ryzen 5500 5600 a520 anakart 2. el 3060ti 6700 xt falan olan sistemlerde problem olmadan yıllarca calısır ki psu e tier vs olması çöp yapmaz bende tier listesinde olmayan psu var imzamda sistemi kullanıyorum patlarsa patlasın umrumda değil 80 100 k ya dizmedim sistemi zaten 8 k ya ekran kartı alıp 5-6 k ya psu alamam diyip almıstım :))))

Bu fiyat bandında B falan beklememek lazım. Bu fiyat bandında C bile yok sanırım.
Enermax Psu lar güzel fp oluyor ya , fiyatları da baya uygun. Tayvan kökenli bir firma sağlamdır. 105 Derece Japon kapasitör kullanılmış , 6 Adet koruma sertifikası var (OCP , OVP , UVP , OPP , OTP , SCP) , 12V rayından 672w verebiliyormuş. Bu fiyattaki psularda 4 ya da bilemedin max 5 koruma oluyor. Bugün çıkan pc hocası sisteminin psu su örnek mesela , ülke içi fason üretim mallarla kıyaslamamak gerek. Fiyat-Performans derecesi iyi ayarlanmış yani. Kasa da iyi duruyor 360 mm soğutma desteği falan var , tadından yenmez :D

tier listte e olarak görünüyor kötü galiba
hocam nerden bakıyoruz bu listeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstüne bide bunu yap ekstra indirim miss iyzico ile öde %10'a kadar indirim kazan!

e tier vs demişler 41 cm ekran kartlı 3 fan rgblı kasa alıcan 700w üstüne power vericekler 3k ya normal yani a b c tier beklemek saçma değil mi 80+ bronze olması belli korumalara sahip olması ve 700w olması japon kapasitör vs kullanması gayet yeterli zaten çok üst düzey bir sistem kuracaksanız boş kasa alır çok üst düzey bir psu alabilirsiniz bu tarz kampanyalı 2 li 3 li setler fp arayan bütcesi dar olan arkadaşlar için zaten 60 70 80 bine sistem dizicek adamların almasına gerek yok :)

bu tarz ürünlerde lazım kısaca şey gibi düşünün 15-20 bin tl bütcesi olup yarısı sıfır yarısı 2. el gibi sistem dizen kardeşlerimize ilaç olur ryzen 5500 5600 a520 anakart 2. el 3060ti 6700 xt falan olan sistemlerde problem olmadan yıllarca calısır ki psu e tier vs olması çöp yapmaz bende tier listesinde olmayan psu var imzamda sistemi kullanıyorum patlarsa patlasın umrumda değil 80 100 k ya dizmedim sistemi zaten 8 k ya ekran kartı alıp 5-6 k ya psu alamam diyip almıstım :))))
hocam
https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/
sizce hangisi mantıklı iyzico ve parolapara ile alıcam

Geri