🔥İndirim Enermax StarryFort SF70F/H + 700W PSU 3.399 TL

hocam nerden bakıyoruz bu listeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam
https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/
sizce hangisi mantıklı iyzico ve parolapara ile alıcam
ikiside giriş model ürün hangisini istersen al fark etmez ben 50w da olsa 700w olması ve 2 yıl birebir değişim garantisi olduğu ve daha ucuz olduğu için enermax olan modeli alırdım kendime siz hangisini almak istersiniz alabilirsiniz arkadaşlar başka konuda başka kampanya ile birleştirip daha ucuza alındığını söylemişler isterseniz onu araştırın baya düşüyor fiyatı diyorlar

İyzico ve parolapara kampanyası kullanırsanız 1000 tl ye geliyor bu arada hocam haberiniz olsun

ikiside giriş model ürün hangisini istersen al fark etmez ben 50w da olsa 700w olması ve 2 yıl birebir değişim garantisi olduğu ve daha ucuz olduğu için enermax olan modeli alırdım kendime siz hangisini almak istersiniz alabilirsiniz arkadaşlar başka konuda başka kampanya ile birleştirip daha ucuza alındığını söylemişler isterseniz onu araştırın baya düşüyor fiyatı diyorlar

İyzico ve parolapara kampanyası kullanırsanız 1000 tl ye geliyor bu arada hocam haberiniz olsun

hocam enermaxa fan kısa sürede ses çıkarmaya başlıyor dediler o yüzden çekindim iyzico ve parolapara ile 800 900 tl indirim olacak

hocam enermaxa fan kısa sürede ses çıkarmaya başlıyor dediler o yüzden çekindim iyzico ve parolapara ile 800 900 tl indirim olacak
bilgim yok ama tek fan ise problem korkcak bişi yok verirsin garantiye değişirsin 2 yılda ücretsiz hakkın var yada cihazı açarsın kendin başka bir fan ile değişim yapar konuyu kapatırsın size kalmış dediğim gibi kullanıcı yorumlarına bakın ve hangi model size uygunsa alın arada 50w ve ufak bir fark var 2 side problemsiz işinizi görür giriş model psular markası önemli değil

ben anlamadım bu ürün enermax markası TRye girdiginden beri bu fiyatta ne diye paylaşıyorsunuz ki 100 200 tl zam yemıstır geri düşmüştür dalgalanma olur illaki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,045
Üyeler
183,052
Son üye
ysuff1903
Geri