Dodo93
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 488
ikiside giriş model ürün hangisini istersen al fark etmez ben 50w da olsa 700w olması ve 2 yıl birebir değişim garantisi olduğu ve daha ucuz olduğu için enermax olan modeli alırdım kendime siz hangisini almak istersiniz alabilirsiniz arkadaşlar başka konuda başka kampanya ile birleştirip daha ucuza alındığını söylemişler isterseniz onu araştırın baya düşüyor fiyatı diyorlarhocam nerden bakıyoruz bu listeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam
https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/
sizce hangisi mantıklı iyzico ve parolapara ile alıcam![]()
MSI MAG A650BNL 650W 80+ Bronze Fanlı Güç Kaynağı
MAG A650BNL oyunculara güvenilir ve verimli bir güç kaynağı seçeneği sunar. Temel özellikleri arasında 80 PLUS Bronz sertifikasıwww.gaming.gen.tr
İyzico ve parolapara kampanyası kullanırsanız 1000 tl ye geliyor bu arada hocam haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikiside giriş model ürün hangisini istersen al fark etmez ben 50w da olsa 700w olması ve 2 yıl birebir değişim garantisi olduğu ve daha ucuz olduğu için enermax olan modeli alırdım kendime siz hangisini almak istersiniz alabilirsiniz arkadaşlar başka konuda başka kampanya ile birleştirip daha ucuza alındığını söylemişler isterseniz onu araştırın baya düşüyor fiyatı diyorlar
İyzico ve parolapara kampanyası kullanırsanız 1000 tl ye geliyor bu arada hocam haberiniz olsun