Neler Yeni

Enes Batur - Ayaz Şarkısı Nasıl Olmuş?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
kliple şarkının gram alakası yok
bir de abi her yıl veya her 1.5yılda 2yılda bir şarkı çıkaramazsın işin bu değilse illaki kaliteden kısmak lazım olur bir de bende önyargılıyım önyargılı olduğumuda söylüyorum önyargısız hayat yaşayamasınız önyargı beyni ani kararlar vermek için geliştirdiği genellemeler veya bilgiler sonucunda oluşn bir davranıştır ben de enes batur'a karşı ön yargılıyım zaten şarkı ile klip uymamış
gerisi hakkınd yapabileceğim bir yorum yok türkçe repin kaliteli insanlarını dinlemeyi seviyorum böyleleri hitap etmiyor o yüzden beğenmedim

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Son zamanlarda izlediğim en iyi kliplerden,şarkı da ağza takılan güzel bi şarkı olmuş.açıkcası ben beğendim

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Şahsen ben Enes Batur'u sevmiyorum. İçeriklerini de beğenmiyorum. Ancak şunu söylemeliyim. Ortalıkta TRAP'çiyim diye gezinenlerin bazı şarkılarına göre çok daha iyi. (Eklemediğim bir şey de eklemeliyim. Enes Batur'un sesi çok kötü. Bunu hepimiz biliyoruzdur. Bence ses efektlerini kullanarak şarkı çıkartmaları ve sonrasında "içerik üreticisiyiz. Sanatçı değiliz." sözünün arkasına sığınmaları dürüstçe değil. Bence ikili oynamak. Diğer müzisyenlere hakaret olduğunu düşünüyorum. Olay autotune kullanıp kullanmamak değil. Hem müzik yapmayı seviyorum ve bu yüzden bir sanatkarım, hem de içerik üreticisiyim demek zor değil. Ayrıca bu bakış açım yalnızca Enes Batur için de değil. Mesela Berkcan Güven'i düşündüğümüz zaman, adam müzik yapıyor. Bunu bir içerik olarak görmüyor. Bir iş olarak görüyor. Albümler falan yapıyor. Gibi...)

Son düzenleme:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
bir de klip aşırı yapmacık olmuş

alex jensen

80+ Silver
kliple şarkının gram alakası yok
bir de abi her yıl veya her 1.5yılda 2yılda bir şarkı çıkaramazsın işin bu değilse illaki kaliteden kısmak lazım olur bir de bende önyargılıyım önyargılı olduğumuda söylüyorum önyargısız hayat yaşayamasınız önyargı beyni ani kararlar vermek için geliştirdiği genellemeler veya bilgiler sonucunda oluşn bir davranıştır ben de enes batur'a karşı ön yargılıyım zaten şarkı ile klip uymamış
gerisi hakkınd yapabileceğim bir yorum yok türkçe repin kaliteli insanlarını dinlemeyi seviyorum böyleleri hitap etmiyor o yüzden beğenmedim
daha cümle kuramıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Sniper ateş edileceğini anlayıp koşmaya başladı. Adam ıskaladı.
gizem abla menes mabimin avukatı (!)

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.