R o s s 80+ Silver Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 3,169 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,518 Konum Tokyo İsim RecH 30 Mart 2021 #27 parayı bulunca içeriğini değiştirdi ama o oyun videolarıyla tanındı bence kimse nerden geldiğini unutmamalı
parayı bulunca içeriğini değiştirdi ama o oyun videolarıyla tanındı bence kimse nerden geldiğini unutmamalı
Maryo 80+ Platinum Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 16,934 En İyi Cevap 1 30 Mart 2021 #28 Chrollo04 yazmış: Enes batur hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapmadan önce şu videoyu biraz izleyin. Devamı için tıklayın... ailemsiniz ama ben camaroya binicem siz ise bakıcaksınız yeah enesi eskiden severdim kabul ancak artık şimdiki enes ile eski enes kalmadı bile benzerlik şimdiki daha yapmacık geliyor
Chrollo04 yazmış: Enes batur hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapmadan önce şu videoyu biraz izleyin. Devamı için tıklayın... ailemsiniz ama ben camaroya binicem siz ise bakıcaksınız yeah enesi eskiden severdim kabul ancak artık şimdiki enes ile eski enes kalmadı bile benzerlik şimdiki daha yapmacık geliyor