Enes halifekan adlı twitter hesabının paylaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Bu hesap şuan gündem de ve darbeden önce bazı suikast girişimleri saldırılardan önce belirtmesi dikkat çekmiş fetönün hesabı olarak biliniyor ve hesap sahibi Samet öztürk içeride olarak söyleniliyor ne Düşünüyorsunuz

İlk defa duydum o ismi.

İlk defa duydum.

İnsanların bazı şeyleri çok abarttığını düşünüyorum o hesapta bir anormallik var fakat o hesap neden durduk yere tekrar gündeme geldi bu da önemli bir soru

Muhalefeti yine meşgul etmeyi başardın ulan Fahrettin :D

Hesap 3 kere gündeme gelmiş. 2016 da 2018 de ve dün tekrar gündeme geldi. Yapılan eylemlerden önce mesaj atıyor ve eylem gerçekleşiyor. Çok değişik şeyler var hesapta bakmanızı tavsiye ederim.

Hesap 3 kere gündeme gelmiş. 2016 da 2018 de ve dün tekrar gündeme geldi. Yapılan eylemlerden önce mesaj atıyor ve eylem gerçekleşiyor. Çok değişik şeyler var hesapta bakmanızı tavsiye ederim.
Bu durum böyleyse Muhakkak bir İstikbarat Elamnıdır ama kimin Allahu alem

Bu durum böyleyse Muhakkak bir İstikbarat Elamnıdır ama kimin Allahu alem
Hesap büyük ihtimalle tek kişi adına kullanılmıyor birden fazla kişi giriyor ancak samet adlı ve bazı yazdığı yazılarının altına s. Öztürk yazan ve darbeci komutanın yakınlarından olan Samet öztürk diye biri içeriye alınmış 2017 veya 2018 de.

Hesap büyük ihtimalle tek kişi adına kullanılmıyor birden fazla kişi giriyor ancak samet adlı ve bazı yazdığı yazılarının altına s. Öztürk yazan ve darbeci komutanın yakınlarından olan Samet öztürk diye biri içeriye alınmış 2017 veya 2018 de.
Aynen hocam dediğimi kanıtlamışsınız adeta biri içeriye alındıysa direkman İstihbarat elamanı olma ihtimalleri yüksek.

Tiktokta çok detaylı bi videosu çıktı karşıma 2-3 dakika izledim şizofreni gibi değişik bi hesap :D

Geri