Neler Yeni

Engelli İndirimiyle Araba Alma

Bakalım değerlendireceğim. Test sürüşü yapmayı düşünüyorum
yapın tabii ki hocam. ama ben cherylere çok güvenmiyorum ncap testi yok ama ncap testi gelir de 4 yıldızı geçerse kesin alınacak araçlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece omodanın var tiggolar için dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Merve Ayhan
yapın tabii ki hocam. ama ben cherylere çok güvenmiyorum ncap testi yok ama ncap testi gelir de 4 yıldızı geçerse kesin alınacak araçlardan

sadece omodanın var tiggolar için dedim
Kaç senedir engellilere ve ailelerine tanınan limit araç fiyatlarının çok yükselmesinden dolayı alamıyorduk. Allahtan bu sene biraz yükseldi ama bu seferde bayiler yok demeye başladı. Anlamış değilim.

Kaç senedir engellilere ve ailelerine tanınan limit araç fiyatlarının çok yükselmesinden dolayı alamıyorduk. Allahtan bu sene biraz yükseldi ama bu seferde bayiler yok demeye başladı. Anlamış değilim.
hocam biz aralıkta megane kampanyaya girince aldık 590k ödedik. muaf hali bile çok pahalı maalesef

Kara*

80+ Silver
Hocam biz de babaanneye almayı düşünüyoruz. %88 Engelli raporu çıktı aynı haktan yararlanma imkanımız var mı acaba? Öyle milyonluk değil daha çok 300-600k arası bir şey alsak işini görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Merve Ayhan
hocam biz aralıkta megane kampanyaya girince aldık 590k ödedik. muaf hali bile çok pahalı maalesef
Kesinlikle öyle. ortalama bir araba olmuş 2 milyon TL

Hocam biz de babaanneye almayı düşünüyoruz. %88 Engelli raporu çıktı aynı haktan yararlanma imkanımız var mı acaba? Öyle milyonluk değil daha çok 300-600k arası bir şey alsak işini görür.
İndirimli olarak bile 300-500'e bir şey kalmadı ki. Kapıyı açan 800'den açıyor

Rapor ortopedik rapor mu? Eğer ortopedikse şu araçları düşünebilirsin.

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Zultan
Merhaba arkadaşlar engelli vatandaşlara yardımcı olmak adına konuyu açtım. 2024 yılında engelli indirimi ötv muafiyeti ile araç alma limiti 1.591.200TL'ye yükseldi. Bu kapsamda engelli vatandaşlar ve aileleri uzun bir sürenin ardından ötv muafiyet sınırının yükselmesiyle ihtiyaçlarına cevap verecek güvenli, bagajı geniş arabalar alabiliyor. Engelli yakını olduğum için ötv muafiyeti engelli indirimiyle araba almayı düşünüyoruz. Önerileri ve görüşleri bekliyorum.

Youtube'da arama yaparken engelli indirimiyle alınabilecek arabalar buldum. Öneriler ve kullanan kişiler varsa görüşlerini bekliyorum.

Hocam merhaba. Yüzde 40 engelli raporu olanlarda fayda sağlabiliyormu bu durumdan? Bilgi sahibimisiniz acaba?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
ege erdem demirelli
Hocam tesla model 2 beklemenin anlami yok cunku %15 otv ile gelecek. Chery almanizi tavsiye etmem daha cok yeniler araclarin km ler dusuk oldugu icin sorun cikarmadilar henuz. Yetiyorsa kesinlikle ford kuga bakin derim c segmenti ama d segmentine yakin boyutlari 5 kisi hepimiz min 85kg ankara-istanbul cok rahat gittik geldik

Hocam merhaba. Yüzde 40 engelli raporu olanlarda fayda sağlabiliyormu bu durumdan? Bilgi sahibimisiniz acaba?
OTV tamamen gitmiyor

Ortopedikse ötv muafiyeti var 40 ve üzerine başka engelse ötv indirimi diye biliyorum

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Zultan
Ortopedikse ötv muafiyeti var 40 ve üzerine başka engelse ötv indirimi diye biliyorum
Benim kulaktan ötürü engelim hocam. Sanırım faydalanabilirim o zaman. Doğrumu anlıyorum?

Hocam tesla model 2 beklemenin anlami yok cunku %15 otv ile gelecek. Chery almanizi tavsiye etmem daha cok yeniler araclarin km ler dusuk oldugu icin sorun cikarmadilar henuz. Yetiyorsa kesinlikle ford kuga bakin derim c segmenti ama d segmentine yakin boyutlari 5 kisi hepimiz min 85kg ankara-istanbul cok rahat gittik geldik

OTV tamamen gitmiyor
Pardon hocam, demek istediğiniz anlamadım.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
968
İsim
mehmet ali oğuz
@SadeceBirisi. biraz önce ki soruna buradan yanıt vereyim. Konu kilitlenmiş.

Babaanneniz aracın 5 yıllık satamama süresi dolmadan vefat ederse, arabaya mirasçıları hak sahibi olur. Bu konuda uzman bir avukatla görüşerek durum çözülebilir diye düşünüyorum
Evet imzalar alınmalı yoksa amca ws sıkıntı çıkarıyor aracı bağlatabiliyorlar en kötü :)

Benim kulaktan ötürü engelim hocam. Sanırım faydalanabilirim o zaman. Doğrumu anlıyorum?

Pardon hocam, demek istediğiniz anlamadım.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Maalesef ötv muaf araç satın alamıyorsunuz ancak tam emin olmamakla birlikte ödeyeceğiniz ötv oranı düşüyor. Daha iyi bir bilene danışın deirm.

chery mx gidebilir tesla model 2 de çikaracak oda beklenebilir

nissan qasqai olabilir
hocam elektrikli arabalarda ötv %15 olduğu için yalnızca %15 indirim oluyor
pek bir anlamı kalmıyor
ancak ticari harici normal benzinli dizel araçlarda yüzde%80

Top Bottom