Enis-4060Tİ lı sistem nasıl?

bu sistemi beğendim fikirlerinizi almak istedim 30-33k lık bir bütçem var 7500F li bir sistem önerebilirsiniz
İndirim kovalayarak (mesela bugün gaming gecesi var) ayrı ayrı daha uygun fiyata getirilebilir bence ayrıca bu bütçeye 2. el ekran kartı daha mantıklı hem aldığın fiyat civarına geri satarsın ilerde yükseltme istersen

İndirim kovalayarak (mesela bugün gaming gecesi var) ayrı ayrı daha uygun fiyata getirilebilir bence ayrıca bu bütçeye 2. el ekran kartı daha mantıklı hem aldığın fiyat civarına geri satarsın ilerde yükseltme istersen
İnce hesaptamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060ti 8gb 32k xd
Bi sistem gördüm forumda dolaşırken 5 5600 ve 7800xt 30k diyodu hangisi daha mantıklı genelde fps odaklı oynarım ama bazen canım isterse hikayeli grafik oyunuda oynarım

Monitörü 2. Ele almaya çalışacağım riskli olurmu Kuzenim çok ucuza öğrenci birinden 280 hz lik bir sistem almış

İnce hesaptamı

Bi sistem gördüm forumda dolaşırken 5 5600 ve 7800xt 30k diyodu hangisi daha mantıklı genelde fps odaklı oynarım ama bazen canım isterse hikayeli grafik oyunuda oynarım

Monitörü 2. Ele almaya çalışacağım riskli olurmu Kuzenim çok ucuza öğrenci birinden 280 hz lik bir sistem almış
7800xt ile 4060 ti 8 gb kıyaslamayalım pls

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
İnce hesaptamı

Evet incehesap gaming gecesi yazarsan çıkar amazonda da güzel indirimler oluyor hazır sistemlerin çoğu maks 2 3k indirim yapıyor iyzico parolapara yapıkredi vs derken sen daha ucuza alabiliyorsun

şimdi baktım da tek tek alınca aynı fiyata geliyor saçmalığa bak ayrıca 7500f için soğutucu lazım

Son düzenleme:
7800xt ile 4060 ti 8 gb kıyaslamayalım pls
Gaming genin testlerde 7800xt li sistem daha fazla fps verdiği gözüküyo

Az buz bişeyde değil 90 fps fark var en azından Fortnite ta

Gaming genin testlerde 7800xt li sistem daha fazla fps verdiği gözüküyo

Az buz bişeyde değil 90 fps fark var
Reis ben 4060ti ın kötülünden bahsettim 7800xt ye göre tabi olucak 8 gb vram farkı vat

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Evet incehesap gaming gecesi yazarsan çıkar amazonda da güzel indirimler oluyor hazır sistemlerin çoğu maks 2 3k indirim yapıyor iyzico parolapara yapıkredi vs derken sen daha ucuza alabiliyorsun

şimdi baktım da tek tek alınca aynı fiyata geliyor saçmalığa bak ayrıca 7500f için soğutucu lazım
Normal bir kule tipi soğutucu iş görürmü ve ya stok soğutucusu işe yaramazmı

Reis ben 4060ti ın kötülünden bahsettim 7800xt ye göre tabi olucak 8 gb vram farkı vat
Hee anladım

5 5600 mü 5 7500f mi sizce ya evet 7500f daha bi işlemci ama aradaki fiyat farkına değermi

Son düzenleme:
almışken güncel işlemci al bence ama çok ucuza bulursan alınabilir
7800xt li sistem ucuz ve fps tabanlı oyunlarda ciddi fark atıyo ama 4060Tİ lı sistemde grafik isteyen oyunlarda ufaktan olsa daha iyi biri 30,5K biri 32K

Sizin fikirleriniz ve ya önerileriniz varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,615
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri