Enpara Harcama Geçmişini Görmek

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
651
Merhaba arkadaşlar. Enpara uygulamasında harcama geçmişine nereden bakıyoruz? Ana ekranda son harcamaları gösteriyor da kısa bir zaman aralığını gösteriyor. Ben mesela son 20 gün, 1 ayı fln görmek istiyorum. Hiç beğenmiyorum Enpara uygulamasını, sırf yıllık aidatı yok diye kullanıyorum.

Hesaplar kısmına tıkla oradan vadesiz hesabını seç altta hesap hareketleri yazar o.

Screenshot_2024-10-31-18-26-04-003_finansbank.enpara-edit.jpg

Screenshot_2024-10-31-18-30-16-565_finansbank.enpara.jpg

Screenshot_2024-10-31-18-30-28-771_finansbank.enpara.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En altta hareketler var.

Kredi kartının üzerine bas , oradan son ekstreye bas , sonra sol altta geçmiş ekstreler de.

Kredi kartının üzerine bas , oradan son ekstreye bas , sonra sol altta geçmiş ekstreler de.
Hocam geçmişte zaten öncekiler gözüküyor sıkıntı yok. En erken olan 1 Eylül, son ekstre 1 Ekim. Ben ise 1 Ekim'den bugüne kadar olan harcamalari görmek istiyorum liste halinde.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

En altta hareketler var.
Bunu yapıyorum zaten.
"Son 2 yıla ait hesap hareketiniz bulunmamaktadır."

Hocam geçmişte zaten öncekiler gözüküyor sıkıntı yok. En erken olan 1 Eylül, son ekstre 1 Ekim. Ben ise 1 Ekim'den bugüne kadar olan harcamalari görmek istiyorum liste halinde.

Bunu yapıyorum zaten.
"Son 2 yıla ait hesap hareketiniz bulunmamaktadır."
Kredi kartının üzerine bas , güncel dönem borcu yazıyor oradan görüntüle. Dönem içi harcamalar diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri