ENPARA HESABI ACMAK VE SORULARIM

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
2 gün sonra 18 ime gireceğim.
Hangi kartı kullanmalıyım en cok enparayı öneriyorlar gördüğüm kadarıyla. Birde banka kartı hakkında bilmem gerekenleri söyleyebilecek varmı cok bi fikrim yok. Sadece attıgım kadar harcayabiliyorum değil mi birde bu kartları illa kartını almama gerek avrmı mesela QR üzerinden para atma veya qr üzerinden ödeme gibi işlemler yapılabiliyor mu kart taşımayı o kadar da sevmiyorum da

Enpara iyidir, İleride Devlet Dairelerinde kolaylıkla ödeme yapabilmek için bir de Ziraat açabilirsin. Banka kartına ne kadar para yüklersen o kadar harcarsın bildiğin papara, ininal kart gibi düşün. Fiziksel kart zorunlu olarak gönderiyor Enpara. QR var ama QR üzerinden pos'a okutup ödeme yapma yok diye biliyorum.

Şimdilik Enpara kullanabilirsin. Arkadaşın yazdıkları doğru. Eğer üniversite hedefin varsa, okul zaten senin adına bir bankadan hesap açacak. O bankayı kullanabilirsin. Enparanın avantajı işlem ücretinin olmaması.

Enpara iyidir, İleride Devlet Dairelerinde kolaylıkla ödeme yapabilmek için bir de Ziraat açabilirsin. Banka kartına ne kadar para yüklersen o kadar harcarsın bildiğin papara, ininal kart gibi düşün. Fiziksel kart zorunlu olarak gönderiyor Enpara. QR var ama QR üzerinden pos'a okutup ödeme yapma yok diye biliyorum.
zorunlu gönderdiği kesin mi şimdi karti kart sahibinin alması gerekiyor diye biliyorum her zaman evde olamıyorum çok uğraşmak istediğim bir şey değil daha müsait bı zamanda almak mantıklı geliyor

zorunlu gönderdiği kesin mi şimdi karti kart sahibinin alması gerekiyor diye biliyorum her zaman evde olamıyorum çok uğraşmak istediğim bir şey değil daha müsait bı zamanda almak mantıklı geliyor
Dostum okulun bankasıyla kantin ve yemekhane ödemesini yapıyorsun. Eve gönderiyor, evde olmazsan okulun hesabını açtığı şubeye gider ve elden teslim alırsın.

Geri