MehmetOztas
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
okuduğum habere göre oyunu 2 saat oynamayanların kütüphanesinden oyun silinecekmiş oyunu kütüphaneye ekleyen varsa bilgilendirebilir mi ?
Bunu okuyun bir zahmetokuduğum habere göre oyunu 2 saat oynamayanların kütüphanesinden oyun silinecekmiş oyunu kütüphaneye ekleyen varsa bilgilendirebilir mi ?
Yalan haber , zaten daha sonra haber sitelerinde açıkladı.okuduğum habere göre oyunu 2 saat oynamayanların kütüphanesinden oyun silinecekmiş oyunu kütüphaneye ekleyen varsa bilgilendirebilir mi ?
dosyaları doğruluyor olmasın uzun sürüyor bende inmiyor sandım baştaoyunu ekledik ama inmiyorki reis %98 de kaldı en fazla
Bende % 96 kaldı sonra pc dondu kapatıp geri açtım geriye aldı doğrulamayi bu seferde %65 te kaldı çözümü nedirdosyaları doğruluyor olmasın uzun sürüyor bende inmiyor sandım başta
bendede %96 da olmuştu aynısı sonra pc dondu *** anlamadım çok saçma ***** hatareis üçüde 0 0 0 bak şuan anlık attımAlıntıyı görüntüle

yazdiğimi oku diye attim bunuBende % 96 kaldı sonra PC dondu kapatıp geri açtım geriye aldı doğrulamayi bu seferde %65 te kaldı çözümü nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendede %96 da olmuştu aynısı sonra PC dondu *** anlamadım çok saçma ***** hata
Abi bende ilk 96 di orda baya bir kaldı sonra pc yi yeniden başlattim mavi ekran verdi sonra yine başlattım 65 te kaldı şu hatayı verdibir şey fark ettim valla bak aklıma geldi şuan ALLAH razı olsun reis adamsın konuyu kim açtiysa iştee bakın bu demin daha demin anlık attım diye yazdiğim mesaj fotosu Alıntıyı görüntüle
buda şimdiki
Alıntıyı görüntüle
Beyler altaki yeşil bara dikkat edin yavaş yavaş artiyor PC hızına bagli diğerli 0 0 0 olsa bile alttaki şey artiyor hani en kötü mesela bir şimdi bakın bide ellemeyin gidin telefon falan oynayın 15 20 dk tekrar aynı işlemler yazan yere bakın orada bişeyler oluyor ama pek fark etmiyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazdiğimi oku diye attim bunu