epic gamede gta5 alanlar

Reaksiyon skoru
144
okuduğum habere göre oyunu 2 saat oynamayanların kütüphanesinden oyun silinecekmiş oyunu kütüphaneye ekleyen varsa bilgilendirebilir mi ?

Yalan haberlere ve her şeye inanmayın. Resmi bir açıklama mevcut değil.

öyle bir şey yok

Düzmece haber,epicgames'in SSS(sık kullanılan sorularından der ki); Ücretsiz bir oyunu aldığınızda, o sizin kütüphanenizde kalıcı olarak kalır. Ayrıca webteknonun bu konuyla ilgili haberine buradan ulaşabilirsiniz.Link

dosyaları doğruluyor olmasın uzun sürüyor bende inmiyor sandım başta
reis üçüde 0 0 0 bak şuan anlık attım Ekran Alıntısı.webp

dosyaları doğruluyor olmasın uzun sürüyor bende inmiyor sandım başta
Bende % 96 kaldı sonra pc dondu kapatıp geri açtım geriye aldı doğrulamayi bu seferde %65 te kaldı çözümü nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis üçüde 0 0 0 bak şuan anlık attımAlıntıyı görüntüle
bendede %96 da olmuştu aynısı sonra pc dondu *** anlamadım çok saçma ***** hata

bir şey fark ettim valla bak aklıma geldi şuan ALLAH razı olsun reis adamsın konuyu kim açtiysa iştee bakın bu demin daha demin anlık attım diye yazdiğim mesaj fotosu Ekran Alıntısı.webp

buda şimdiki
Ekran Alıntısı.webp

Beyler altaki yeşil bara dikkat edin yavaş yavaş artiyor pc hızına bagli diğerli 0 0 0 olsa bile alttaki şey artiyor hani en kötü mesela bir şimdi bakın bide ellemeyin gidin telefon falan oynayın 15 20 dk tekrar aynı işlemler yazan yere bakın orada bişeyler oluyor ama pek fark etmiyoruz.

Bende % 96 kaldı sonra PC dondu kapatıp geri açtım geriye aldı doğrulamayi bu seferde %65 te kaldı çözümü nedir

bendede %96 da olmuştu aynısı sonra PC dondu *** anlamadım çok saçma ***** hata
yazdiğimi oku diye attim bunu

bir şey fark ettim valla bak aklıma geldi şuan ALLAH razı olsun reis adamsın konuyu kim açtiysa iştee bakın bu demin daha demin anlık attım diye yazdiğim mesaj fotosu Alıntıyı görüntüle

buda şimdiki
Alıntıyı görüntüle

Beyler altaki yeşil bara dikkat edin yavaş yavaş artiyor PC hızına bagli diğerli 0 0 0 olsa bile alttaki şey artiyor hani en kötü mesela bir şimdi bakın bide ellemeyin gidin telefon falan oynayın 15 20 dk tekrar aynı işlemler yazan yere bakın orada bişeyler oluyor ama pek fark etmiyoruz.

yazdiğimi oku diye attim bunu
Abi bende ilk 96 di orda baya bir kaldı sonra pc yi yeniden başlattim mavi ekran verdi sonra yine başlattım 65 te kaldı şu hatayı verdi

Ekler

• Screenshot_2020-05-17-22-15-27-062_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2020-05-17-22-15-27-062_com.whatsapp.webp
    115.6 KB · Hit: 39
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,549
Üyeler
190,761
Son üye