bozkan
80+ Bronze
150. elden ring cikmayacak olsa alicam da elden ring gelince tum oyunlari birakacagim icin yarim kalmasin diye alasim gelmiyor )Rdr 2 kaç kuruş
150. elden ring cikmayacak olsa alicam da elden ring gelince tum oyunlari birakacagim icin yarim kalmasin diye alasim gelmiyor )Rdr 2 kaç kuruş
Kupon olmuyor o zaman anladım150. elden ring cikmayacak olsa alicam da elden ring gelince tum oyunlari birakacagim icin yarim kalmasin diye alasim gelmiyor )
valla 6 yıllık steam kütüphanemden daha değerli epic kütüphanem bedavalarla beraber.Yuh. Ben Steam'i birakiyom aga
Hocam 200 TL üstünde geçerli RDR 2 150 TL maalesef GOW alcam ben.rdr2 70 TL ye geliyor alınır mı (rdr2 nin üstüne 50 TL lik daha oyun ekleyince kupondan yararlanıp 70 TL ye alabiliyoruz)
@Harley Quinn❖BF 2042 almaya değer mi acaba. Sorunlu falan diyorlardı güncellemeler ile topladılar mı?
Hocam nasıl alabilirim bulamadım da ?
150 tl ama üstüne 50 tl lik daha oyun alırsan kupondan yararlanabilirsinHocam 200 TL üstünde geçerli RDR 2 150 TL maalesef GOW alcam ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Harley Quinn❖
sepetteki ürünlerde geçersiz diye biliyorum150 TL ama üstüne 50 TL lik daha oyun alırsan kupondan yararlanabilirsin
sepetteki ürünlerde geçersiz diye biliyorum
Bedavanın üstü.