Epic Games’te 35-40₺ kadar bakiyem birikmiş, üzerine biraz ekleyerek gerçekten güzel ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir oyunu alabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
The walking deadEpic Games’te 35-40₺ kadar bakiyem birikmiş, üzerine biraz ekleyerek gerçekten güzel ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir oyunu alabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
GamePass’te olması lazım bunun.Metro Exodus Gold Edition.
Mafia Trilogy ve Among us zaten var TWD de ilgimi çekmiyor. Batman oyunları oyun değeri olarak bir şey barındırıyor mu yoksa dümdüz film oyunu mu?The walking dead
The wolf among us
Batman oyunlarını al
ya da Mafia 1 al
Beğendim teşekkürler, aklımda olacak.Chased by Darkness var güzel bakmanı tavsiye ederim fiyatına göre iyi bir üğrün.
Arkham serisi oyun sektörüne çok şey katmış oyunlar youtubedan gameplayini izleyebilirsin.GamePass’te olması lazım bunun.
Mafia Trilogy ve Among us zaten var TWD de ilgimi çekmiyor. Batman oyunları oyun değeri olarak bir şey barındırıyor mu yoksa dümdüz film oyunu mu?
Beğendim teşekkürler, aklımda olacak.
hocam bf v oynadınız mı? aklımda birkaç soru var oynadıysanız denk gelmişken sorayım.Back4blood ,alan wake remastared ,rising storm 2: Vietnam, metro 2033,last light,exodus, Outlast, Outlast 2, bf V, 2042
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seç-beğen-al kral
Hayır bf serisi sevmiyorum ben hele 2042 çok kötü öyle kütüphanede duruyor ama V alınabilir hikaye modu var en azından 2042 de oda yokhocam bf v oynadınız mı? aklımda birkaç soru var oynadıysanız denk gelmişken sorayım.
hocam ben online ile ilgilenmiyorum zaten hikaye için soracaktım eğer az da olsa baktıysanız nasıl hikaye modu?Hayır bf serisi sevmiyorum ben hele 2042 çok kötü öyle kütüphanede duruyor ama V alınabilir hikaye modu var en azından 2042 de oda yok
Hocam hikaye olarak beş para etmez. Görevler çok boş ve tekrar ediyor. Sizi açık dünyaya salıyor git şuradaki uçağı patlat git şunu al vesayire gibi görevler şeklinde ilerliyor. BF oyunlarında hikaye istiyorsanız BF 1 in hikayesi güzel onu önerebilirim. BF 3 ve 4 de hikaye olarak güzeldir.hocam ben online ile ilgilenmiyorum zaten hikaye için soracaktım eğer az da olsa baktıysanız nasıl hikaye modu?
bf v düşünmüştüm hazır indirimde diye ama pek önerilmiyor kalsın.Hocam hikaye olarak beş para etmez. Görevler çok boş ve tekrar ediyor. Sizi açık dünyaya salıyor git şuradaki uçağı patlat git şunu al vesayire gibi görevler şeklinde ilerliyor. BF oyunlarında hikaye istiyorsanız BF 1 in hikayesi güzel onu önerebilirim. BF 3 ve 4 de hikaye olarak güzeldir.