Neler Yeni

Epic Games 50₺ Civarı Oyun Önerisi

Çapuling

80+
Epic Games’te 35-40₺ kadar bakiyem birikmiş, üzerine biraz ekleyerek gerçekten güzel ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir oyunu alabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,344
İsim
Yuzarsef

Chased by Darkness var güzel bakmanı tavsiye ederim fiyatına göre iyi bir üğrün.​

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Epic Games’te 35-40₺ kadar bakiyem birikmiş, üzerine biraz ekleyerek gerçekten güzel ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir oyunu alabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
The walking dead
The wolf among us
Batman oyunlarını al

ya da Mafia 1 al

Çapuling

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Metro Exodus Gold Edition.​

GamePass’te olması lazım bunun.
The walking dead
The wolf among us
Batman oyunlarını al

ya da Mafia 1 al
Mafia Trilogy ve Among us zaten var TWD de ilgimi çekmiyor. Batman oyunları oyun değeri olarak bir şey barındırıyor mu yoksa dümdüz film oyunu mu?

Chased by Darkness var güzel bakmanı tavsiye ederim fiyatına göre iyi bir üğrün.​

Beğendim teşekkürler, aklımda olacak.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
GamePass’te olması lazım bunun.

Mafia Trilogy ve Among us zaten var TWD de ilgimi çekmiyor. Batman oyunları oyun değeri olarak bir şey barındırıyor mu yoksa dümdüz film oyunu mu?

Beğendim teşekkürler, aklımda olacak.
Arkham serisi oyun sektörüne çok şey katmış oyunlar youtubedan gameplayini izleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Talha Açıkgöz
Back4blood ,alan wake remastared ,rising storm 2: Vietnam, metro 2033,last light,exodus, Outlast, Outlast 2, bf V, 2042
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seç-beğen-al kral

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Back4blood ,alan wake remastared ,rising storm 2: Vietnam, metro 2033,last light,exodus, Outlast, Outlast 2, bf V, 2042
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seç-beğen-al kral
hocam bf v oynadınız mı? aklımda birkaç soru var oynadıysanız denk gelmişken sorayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Talha Açıkgöz
hocam bf v oynadınız mı? aklımda birkaç soru var oynadıysanız denk gelmişken sorayım.
Hayır bf serisi sevmiyorum ben hele 2042 çok kötü öyle kütüphanede duruyor ama V alınabilir hikaye modu var en azından 2042 de oda yok

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hayır bf serisi sevmiyorum ben hele 2042 çok kötü öyle kütüphanede duruyor ama V alınabilir hikaye modu var en azından 2042 de oda yok
hocam ben online ile ilgilenmiyorum zaten hikaye için soracaktım eğer az da olsa baktıysanız nasıl hikaye modu?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Yusuf Gümüş
hocam ben online ile ilgilenmiyorum zaten hikaye için soracaktım eğer az da olsa baktıysanız nasıl hikaye modu?
Hocam hikaye olarak beş para etmez. Görevler çok boş ve tekrar ediyor. Sizi açık dünyaya salıyor git şuradaki uçağı patlat git şunu al vesayire gibi görevler şeklinde ilerliyor. BF oyunlarında hikaye istiyorsanız BF 1 in hikayesi güzel onu önerebilirim. BF 3 ve 4 de hikaye olarak güzeldir.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hocam hikaye olarak beş para etmez. Görevler çok boş ve tekrar ediyor. Sizi açık dünyaya salıyor git şuradaki uçağı patlat git şunu al vesayire gibi görevler şeklinde ilerliyor. BF oyunlarında hikaye istiyorsanız BF 1 in hikayesi güzel onu önerebilirim. BF 3 ve 4 de hikaye olarak güzeldir.
bf v düşünmüştüm hazır indirimde diye ama pek önerilmiyor kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,649
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom