Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
60Tl kuponu kullanınca tekrar geliyor mu? (Öyle hatırlıyorum)
???
Mesaj otomatik birleştirildi:
???
Yanlis hatirlamiyorsam 100 tllik bir urun almaniz lazim.Yani mesela detroit aldiniz 60 tl de indirim oldu fakat detroit normalde 135 lira (indirimsiz fiyati 100 tlyi gectigi icin) tekrar geliyordu.Kesin emin degilim fakat boyle hatirliyorum.60Tl kuponu kullanınca tekrar geliyor mu? (Öyle hatırlıyorum)
???
1 kere kullandığında tekrar geliyor. Bir oyunun 80TL olması gerekiyor kullanabilmen için.60Tl kuponu kullanınca tekrar geliyor mu? (Öyle hatırlıyorum)
???
Tekrar geliyorsa iyi teşekkürler1 kere kullandığında tekrar geliyor. Bir oyunun 80TL olması gerekiyor kullanabilmen için.
AC odyssey alabilirsiniz 28TLepicde hangi oyunu almayı düşünüyorsunuz güzel önerdiğiniz varsa biz de alalım
HaydaaBen Odyssey aldım kupon tekrar gelmedi.
Alacağım zatenAC odyssey alabilirsiniz 28TL
Ac Odyysey alacağım şuanlık origins varepicde hangi oyunu almayı düşünüyorsunuz güzel önerdiğiniz varsa biz de alalım
Nasıl gelmedi, dostum bir oyunu sepetine ekle görürsün kuponuBen Odyssey aldım kupon tekrar gelmedi.
Oyunu sepeti eklemeyi bırak, aldım zaten dikkatli okursan. Kupon felan gelmedi:Nasıl gelmedi, dostum bir oyunu sepetine ekle görürsün kuponu