Epic Games açılmıyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Kaç gündür ücretsiz oyunlar için giriyorum hiçbir sorun olmuyor. Ama bugün bir türlü giremedim. 1 saat oldu hala aynı sorun. "Hazırlanıyor" kısmında dönüp duruyor 5dk sonra da "Oturum Açma Başarısız" diye hata veriyor. Ne yapmam lazım? Sitesinde de çok fazla talepte bulundunuz vb. bir şeyler diyor.

Kaç gündür ücretsiz oyunlar için giriyorum hiçbir sorun olmuyor. Ama bugün bir türlü giremedim. "Hazırlanıyor" kısmında dönüp duruyor 5dk sonra da "Oturum Açma Başarısız" diye hata veriyor. Ne yapmam lazım? Sitesinde de çok fazla talepte bulundunuz vb. bir şeyler diyor.
hocam şu anda yogun bir giriş var sistemler kaldıramadı sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç gündür ücretsiz oyunlar için giriyorum hiçbir sorun olmuyor. Ama bugün bir türlü giremedim. 1 saat oldu hala aynı sorun. "Hazırlanıyor" kısmında dönüp duruyor 5dk sonra da "Oturum Açma Başarısız" diye hata veriyor. Ne yapmam lazım? Sitesinde de çok fazla talepte bulundunuz vb. bir şeyler diyor.
tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin birde

Tarayıcıdan deneyin.

Aynı sorun şuan da bende de mevcut. Büyük ihtimal yoğunluk vardır, yarın düzelir.

Yoğunluk var birkaç saat bekleyin.

Benim oyunlarım gitti laa
Screenshot_20211230-194458.jpg

2 gündür mevcut bende de web sitesinden alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,622
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri