Epic Games adamdır (Şimdilik)

idorojen

80+
Reaksiyon skoru
69
Epic Games Launcher aslında o kadar da kötü değil arkadaşlar ya 😂

Şimdilik değil opsiyonel

2 ay sonra Epic: Arkadaşlar bizde dolar fiyatlandırmasına geçiyoruz son alışverişinizi yapın

2 ay sonra Epic: Arkadaşlar bizde dolar fiyatlandırmasına geçiyoruz son alışverişinizi yapın
Hocam o mesele nasıl işleyecek ben anlayamadım. Yanılmıyorsam Steam'in oyun yayıncıları ile sözleşmesine göre oyunlarını başka bir platformda, Steam'den daha ucuza satamıyorlar. Tabii dönemsel indirimler hariç olmalı. Bu yeni durumda sanıyorum tr için Epic'teki birçok oyun Steam'den ucuz satılıyor, nasıl işleyecek bu iş? Yanlış mı biliyorum?

Epic Games Launcher gerçekten çok kötü bu arada.

KRAL ONU BIRAK ŞİMDİDE :) 4060Tİ DEN MEMNUNMUSUN :) BENDE MSİ 3060 Tİ 8 VAR G9 SİSTEMİ ALDIM YENİLEYEYİM DİYE SİSTEMİ
Memnunum kral ama arada 4070 falan güzel indirime giriyor içim bir gidiyor keşke topladığım zaman girseydi diye 😂

yeaww epiğin launceri leş, community yok falan filan diyenler nedense epicçi olmuş. Az omurga diyorum. Hayır yanlış anlaşılmak istemiyorum şu şirket ve marka fanlığını bir bırakın artık. F/P ise yapıştır geç ne boş saçma espiriler dönüyordu. Şimdi hiç bişey olmamış gibi akşam epicten alım yapacaklar. Hany marjinal bizdik
edit: konu sahibine hiç bir şekilde linç atılmamıştır, ortaya söylenmiştir.

Epic gamesi sevmiyorum ama artık bu durumda ona muhtaç kaldık ne verirse beğenirsem oynarım

Geri