Alposki
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,534
Pıçak ben sana gelip de Spec ops Leş çöp desem ne yaparsınKavga etmeyin.
Pıçak ben sana gelip de Spec ops Leş çöp desem ne yaparsınKavga etmeyin.
Senin için farklı ama benim için aynıTamam kardeşim bildiğini oku fakat kelime anlamlarına bir bakmanı öneririm aynı şey değiller belli ki bilmediğin oyunlarda sırf insanları sinir etmek için saçma sapan laflar kullanıyorsun.
İyi forumlar.
Görüşüne saygı duyarım.Pıçak ben sana gelip de Spec ops Leş çöp desem ne yaparsın
Hah işte arkadaş bunu anlamıyorGörüşüne saygı duyarım.
Sen ve ben aynı değiliz, görüşün farklı olabilir.
Benimde anlatmak istediğim şey bu işte sen o oyunu beğeniyorsun ve ben buna saygı duyuyorum.Görüşüne saygı duyarım.
Sen ve ben aynı değiliz, görüşün farklı olabilir.
Tabirlerin yanlış neyse iyi forumlar.Hah işte arkadaş bunu anlamıyor
Arkadaşımız anlasa sıkıntı yok ama anlamamakta ısrar ediyorbi oyun için kawga ediyonuz ha
o diyor kötü o diyor iyi
napcanız onun görüşünü
tm sen sakin ol o anlamasınArkadaşımız anlasa sıkıntı yok ama anlamamakta ısrar ediyor
Pıçak ben sana gelip de Spec ops Leş çöp desem ne yaparsın
Senin için farklı ama benim için aynı
Iyi forumlar dilerim
Hah işte arkadaş bunu anlamıyor
Benimde anlatmak istediğim şey bu işte sen o oyunu beğeniyorsun ve ben buna saygı duyuyorum.
Ben beğenmemiş olsam bile gelip de spec ops çöp bir cacık olmaz leş desem olur mu? olmaz.
Post automatically merged:
Tabirlerin yanlış neyse iyi forumlar.
Siz hangi oyun için bu kadar kavga ettiniz la?Arkadaşımız anlasa sıkıntı yok ama anlamamakta ısrar ediyor
HADESSiz hangi oyun için bu kadar kavga ettiniz la?
2D olduğu için mi tüm bu kavga?HADES
Hayır arkadaşın oyuna yanlış tabirler kullanıp(Leş bir cacık olmaz) demesinden dolayı saygı duymadığı için de neyse.2D olduğu için mi tüm bu kavga?