Öyle olursa Steam ne yapar düşünemiyorum.Öyle olursa efsane olur
Tahminimce ilk gün bide son gün iyi oyun verirler15 gün boyunca umarım bütün günlerde düzgün oyun verirler 1 gün güzel bir oyun verip diğer günler saçma sapan kimsenin umursamadığı oyunları verseler kötü olur.
Diğer günlerde en azından ortalamanın üstünde hatrı sayılır güzel oyunlar verseler iyi olurTahminimce ilk gün bide son gün iyi oyun verirler
CP'yi eleyelim İndirime giren bir oyunu vermezler diye düşünüyorumDüşüncem 15 gün içinde witcher serisi verilecek ve büyük oyun rdr yada Cp olacak ama CP zor
Yakında 15 gün boyunca ard arda bir sürü oyun verecekler.Arkadaşlar sizi epic gamesten atmasının bir sebebi var ben sunucuları yeniledikleri ve çoğalttıkları için düşünüyorum eğer epic games bunu yapıyorsa çok bomba bir oyun gelecek demektir
Asıl cyberpunk bekleyenler çok beklerler.Benim de aklımda o var. Cyberpunk , Valhalla bekleyenler arkadaşlar çok beklerler.
Daha yeni watch dogs verdiler sanmam ama oyun tutmadığı için olabilir.Asıl cyberpunk bekleyenler çok beklerler.
Bence WD Legion vericekler.
Ben de zaten Cyberpunk, Valhalla diyenler çok bekler demiştim. Yanlış anlamışsın sanırımAsıl cyberpunk bekleyenler çok beklerler.
Bence WD Legion vericekler.
Ben yanlış anlamışım kusura bakmaBen de zaten Cyberpunk, Valhalla diyenler çok bekler demiştim. Yanlış anlamışsın sanırım![]()