RDR 2 online verirler diye aldığım RDR 2 yi iptal ettimArkadaşlar sizi epic gamesten atmasının bir sebebi var ben sunucuları yeniledikleri ve çoğalttıkları için düşünüyorum eğer epic games bunu yapıyorsa çok bomba bir oyun gelecek demektir
Umarım verirler , tam tarih ne zaman hocam ?RDR 2 online verirler diye aldığım RDR 2 yi iptal ettim![]()
17 aralıkta başlıyacak 15 gün boyunca bedava oyun verecek ama o herkesin bahsettiği ''büyük'' oyun ne zaman gelecek bilmiyorum.Umarım verirler , tam tarih ne zaman hocam ?
17 Aralık'ta başlıyor diye biliyorum. 15 gün boyunca verecekler.Umarım verirler , tam tarih ne zaman hocam ?
Bence yılbaşı akşamı. Ama öncesinde de boş oyun vermezler gibime geliyor.17 aralıkta başlıyacak 15 gün boyunca bedava oyun verecek ama o herkesin bahsettiği ''büyük'' oyun ne zaman gelecek bilmiyorum.
İnşallah15 gün boyunca umarım bütün günlerde düzgün oyun verirler 1 gün güzel bir oyun verip diğer günler saçma sapan kimsenin umursamadığı oyunları verseler kötü olur.
Doğru. Bir de o oyunun 16 TL'ye düştüğü zamanlar vardı.Rainbow Six verebilirler diyeceğim ama o oyun bedava olursa oynanmaz artık. Kitlesi bozulur.