- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sana insanlara bedava oyunu alma dediğini söylemedimKimseye almayın demedim sadece bir durumu belirttim. Zaten ben de topluyorum
Ben sana insanlara bedava oyunu alma dediğini söylemedimKimseye almayın demedim sadece bir durumu belirttim. Zaten ben de topluyorum
2021'e girerkenki verilen oyunlar dışındaki yıl başı oyunları önceden birçok kendilerince verilmişti. Arttık adam akıllı oyun versinler.Epic Games Aralık ayında 17 gün boyunca her gün ücretsiz 1 adet oyun dağıtacak
Epic, 17 oyunu ücretsiz dağıtacak! İşte bomba etkinliğin tarihi
Epic Games Store'un yılbaşına özel büyük bir etkinlik düzenleyeceği ortaya çıktı. Buna göre platform, her gün ücretsiz oyun dağıtacak.shiftdelete.net
2 yıl önce the long dark ve cities skylines vermişti bir tek onları oynadımEpicin verdiği beleş oyunları açıp oynayan 1 kişi bile yoktur. Ben de her hafta alıyorum daha birini açıp oynamadım
Haklısın hocamBen sana insanlara bedava oyunu alma dediğini söylemedim
Neden olmasın (!)GTA 6 VERİR UMARIM (!)
Herkes gta6 bekliyor ben rdr3 verirler diye bekliyorum. Birde satranç 2.Epic Games Aralık ayında 17 gün boyunca her gün ücretsiz 1 adet oyun dağıtacak
Epic, 17 oyunu ücretsiz dağıtacak! İşte bomba etkinliğin tarihi
Epic Games Store'un yılbaşına özel büyük bir etkinlik düzenleyeceği ortaya çıktı. Buna göre platform, her gün ücretsiz oyun dağıtacak.shiftdelete.net
Onun sebebi diğer popüler oyunların çok uzun sürmesi 100-150 saatlik oyun yapıyorlar aşırı saçma bu kadar uzun olması bunlar bitse o oyunlarda oynanırEpicin verdiği beleş oyunları açıp oynayan 1 kişi bile yoktur. Ben de her hafta alıyorum daha birini açıp oynamadım
BendeWolfteam 2 çıksa diğer oyunların yüzüne bakmam bi daha