Gelse nolacak?Sonunda mobil uygulama geliyor. Çok eksikti bence.
Benim gibi arkadasin da hosuna gidebilir? Steam gibi uygulamasi olsa indirim zamani telefondan duzgunce alisvrrs yapabilsek. Kotu mu olur ?Gelse nolacak?
Haklısınız. Çok iyi olur aslındaBenim gibi arkadasin da hosuna gidebilir? Steam gibi uygulamasi olsa indirim zamani telefondan duzgunce alisvrrs yapabilsek. Kotu mu olur ?
Benim 300 e yakin oyunum var epic de neredeyse butun oyunlari aldim. O yuzden Ben Boyle dusunuyorumHaklısınız. Çok iyi olur aslında
Arayüz 1 kasıyor 2 istediğini bulmak zor 3 market kısmı çok uğraştırıcı 4 oyunların direkt ayarları eksik dosyadan dosyaya taşıma bile yok. 5 geç açılıyor. Arayüzde bir oyun oynama vakti geçirilmemeli daha ulaşılabilir ve kolay olmalı leşlikten kastın bu steamle arasında resmen hdd ssd farkı varSade sevdiğim için leş demek ağır geliyor, banada steam çok karışık ve hantal geliyor. EA app, Epic, Ubisoft vs sade tasarım kullanıyor.
Ben kullanıyorum telefonda steam vs. Epic olması da iyi olur. Bana göre iyi bir şey. Size göre farklı olabilirGelse nolacak?
Bence steam in güzelliği oradasade aslında çok kafa karıştırmıyor ama gelişmesi lazım. Steam çok karışık geliyor bana Her şey her yerde