altta yazar ne zamana kadar kullanabileceğinMerhabalar bir sorum olacaktı. Şimdi ben Epic' ten alsam Discord Nitro'yu kod benim mailime gelse ben bu kodu 5 ay sonra da kullanabilir miyim yoksa 24 Haziran'a kadar girmek zorunda mıyım?
Öyle olması lazım zatenBana kod gelmedi bu arada link geldi linke basınca aktifleşti nitro
Herkes kod geliyor diyorya ondan dedim yani herhangi bir kod gelmedi bana ondan söylemek istedimÖyle olması lazım zaten
Bana da kod gelmedi. Sizinki gibi oldu.Herkes kod geliyor diyorya ondan dedim yani herhangi bir kod gelmedi bana ondan söylemek istedim
Teşekkürler 23 Temmuz'da girerim o zaman. En iyi cevap olarak raporluyorum.Discord Nitro teklifi 24 Haziran 2021 18.00'de sona erer ve kodlar 24 Temmuz 2021 18.00'e kadar geçerlidir.
bende para istiyor sizde de istedi mi acaba?Bana kod gelmedi bu arada link geldi linke basınca aktifleşti nitro
Yok istemedi sıfır hesap olmalı eğer hesabına daha önceden nitro kullandıysan 3 ay nitroyu kullanamazsın o hesababende para istiyor sizde de istedi mi acaba?