Epic games düşük hızda indirmiyor sadece yanlış hesaplıyor. Görev yöneticisinden bakabilirsinBu bilgisayarıma gelen internet :
Alıntıyı görüntüle
bu da Epic Games'in indirme hızı :
Alıntıyı görüntüle
Steam'de çatır çatır indiriyor, Epic Games neden bu şekilde, var mıdır bir çözümü ?
Bende neden 104 gbBu bilgisayarıma gelen internet :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Steam'de çatır çatır indiriyor, Epic Games neden bu şekilde, var mıdır bir çözümü ?
Bu bilgisayarıma gelen internet :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Epic games yanlış hesaplıyor hocam sabahki mantık ile aynı aynısını yapın istersenizBu bilgisayarıma gelen internet :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende de ilk indirdigimde 104gb istiyordu. 8gb indirdikten sonra bilgisayarımı kapatıp acmak zorunda kaldım. Sonra 96gb'dan sıfırdan indiriyormuş gibi gösterdi.Bende neden 104 gb
Görev yöneticisinede bak derim.
Hangi internet sağlayıcısı hocam ?bende şuan gayet iyi değerler bende şuan gta5 indiriyordum , garip açıkçası
.
MillenicomBende de ilk indirdigimde 104gb istiyordu. 8gb indirdikten sonra bilgisayarımı kapatıp acmak zorunda kaldım. Sonra 96gb'dan sıfırdan indiriyormuş gibi gösterdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi internet sağlayıcısı hocam ?
bende sorun yok steam'le aynı hızda indiriyorBu bilgisayarıma gelen internet :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam bu tahminimce epic in sorunu çünkü adamlar steamdeki gibi başta indirip sonra kurmak yerine parça parça indirerek bilgisayardaki klasöre atıyorlar , zaten indirmedeki inişli çıkışlı dalgalanmayıda görüyorsunuzdur bi indiriyo sonra durup bidaha indiriyorBu bilgisayarıma gelen internet :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
o upload ne hocam, tahminen 1 hafta dan az ama 5 günden fazlaGençler bu internetle GTA 5 kaç yılda iner?Alıntıyı görüntüle