Epic Games gelişmeye açık!

Sdza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Sonunda kullanıcıların sohbet edebilmesi için chat kısmını getirmişler , topluluk ve aldığın oyuna yorum yapabilme gibi bir özellikde gelirse en azından türkiye için diyorum Steam'den daha çok kullanılan platform olabilir fiyat politikası nedeniyle.

Ekler

• 1769326204700.webp
    1769326204700.webp
    70.7 KB · Hit: 95
Sonunda kullanıcıların sohbet edebilmesi için chat kısmını getirmişler , topluluk ve aldığın oyuna yorum yapabilme gibi bir özellikde gelirse en azından türkiye için diyorum Steam'den daha çok kullanılan platform olabilir fiyat politikası nedeniyle.
Çok büyük gelişme

Mod desteği gelene kadar Steam seviyesinde diyemem

asla steamden daha çok kullanılan bir platform olamaz, steam ana akımdan da öte bir şey. miras olarak steam hesabı bırakmak diye bir şey var, epic asla bu seviyeye gelemez.

mod desteği gerek sırf 100 lira 200 lira fazladan veriyorum steame oyunları rahat modlamak için. Steam atölyesi büyük bir nimet öyle zor vazgeçmek zor.

steam atolyesinden 1 kere virüs bulaşmıştı mod yüklerken
bir daha mod yüklemem ordan
0 kişinin indirildiği daha yeni çıkmış bir mod yüklersen evet :D bazen bypass edebiliyorlar steamin dalga dümenlerini.

0 kişinin indirildiği daha yeni çıkmış bir mod yüklersen evet :D bazen bypass edebiliyorlar steamin dalga dümenlerini.
Arkadaşın pek bir suçu yok gibi sonuçta steam yayımlanmasına izin vermiş. Daha önce de oyun yayınlanmıştı virüs olarak

Arkadaşın pek bir suçu yok gibi sonuçta steam yayımlanmasına izin vermiş. Daha önce de oyun yayınlanmıştı virüs olarak
Arkadaşın suçu yok zaten ben o tarz modları ve oyunları direkt indirmiyorum. Mesela rimworld oynuyorum 430'a yakın mod var sorun yaşamadım. Aynı şekil project zomboid 320 ye yakın mod yine sorun yok.

terrariada adam calamity mod diye virüs eklemiş modpacklar arasına hem terraria hem steam atölyeye virüs eklenmesini engeller diye düşündüğümden rahat rahat oynuyordum bir daha terraria oynamadım o andan sonra
başka virüssüz modu indirirken 50 kere yarıda takılan terraria virüsü otomatik olarak anında indirdi yazıklar olsun

terrariada adam calamity mod diye virüs eklemiş modpacklar arasına hem terraria hem steam atölyeye virüs eklenmesini engeller diye düşündüğümden rahat rahat oynuyordum bir daha terraria oynamadım o andan sonra
başka virüssüz modu indirirken 50 kere yarıda takılan terraria virüsü otomatik olarak anında indirdi yazıklar olsun
eğer steam dışı ise modu virüs olarak görebilir ama yine de güzel çakallık mış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,845
Üyeler
188,001
Son üye
Theps
Geri