Sdza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Çok büyük gelişmeSonunda kullanıcıların sohbet edebilmesi için chat kısmını getirmişler , topluluk ve aldığın oyuna yorum yapabilme gibi bir özellikde gelirse en azından türkiye için diyorum Steam'den daha çok kullanılan platform olabilir fiyat politikası nedeniyle.
mod desteği gerek sırf 100 lira 200 lira fazladan veriyorum steame oyunları rahat modlamak için. Steam atölyesi büyük bir nimet öyle zor vazgeçmek zor.Sonunda kullanıcıların sohbet edebilmesi için chat kısmını getirmişler , topluluk ve aldığın oyuna yorum yapabilme gibi bir özellikde gelirse en azından türkiye için diyorum Steam'den daha çok kullanılan platform olabilir fiyat politikası nedeniyle.
steam atolyesinden 1 kere virüs bulaşmıştı mod yüklerkenmod desteği gerek sırf 100 lira 200 lira fazladan veriyorum steame oyunları rahat modlamak için. Steam atölyesi büyük bir nimet öyle zor vazgeçmek zor.
0 kişinin indirildiği daha yeni çıkmış bir mod yüklersen evetsteam atolyesinden 1 kere virüs bulaşmıştı mod yüklerken
bir daha mod yüklemem ordan
Arkadaşın pek bir suçu yok gibi sonuçta steam yayımlanmasına izin vermiş. Daha önce de oyun yayınlanmıştı virüs olarak0 kişinin indirildiği daha yeni çıkmış bir mod yüklersen evetbazen bypass edebiliyorlar steamin dalga dümenlerini.
Arkadaşın suçu yok zaten ben o tarz modları ve oyunları direkt indirmiyorum. Mesela rimworld oynuyorum 430'a yakın mod var sorun yaşamadım. Aynı şekil project zomboid 320 ye yakın mod yine sorun yok.Arkadaşın pek bir suçu yok gibi sonuçta steam yayımlanmasına izin vermiş. Daha önce de oyun yayınlanmıştı virüs olarak
terrariada adam calamity mod diye virüs eklemiş modpacklar arasına hem terraria hem steam atölyeye virüs eklenmesini engeller diye düşündüğümden rahat rahat oynuyordum bir daha terraria oynamadım o andan sonraArkadaşın pek bir suçu yok gibi sonuçta steam yayımlanmasına izin vermiş. Daha önce de oyun yayınlanmıştı virüs olarak
eğer steam dışı ise modu virüs olarak görebilir ama yine de güzel çakallık mış.terrariada adam calamity mod diye virüs eklemiş modpacklar arasına hem terraria hem steam atölyeye virüs eklenmesini engeller diye düşündüğümden rahat rahat oynuyordum bir daha terraria oynamadım o andan sonra
başka virüssüz modu indirirken 50 kere yarıda takılan terraria virüsü otomatik olarak anında indirdi yazıklar olsun
baya sövdüm arkasındaneğer steam dışı ise modu virüs olarak görebilir ama yine de güzel çakallık mış.