Ben şu ana kadar verilen tüm oyunları aldım. Her hafta deli gibi takip ettim. Daha önce Borderlands 2'yi falan verdi. 3'ü hiç vermedi.Verdi
Kral ne zaman verdi? Ben sürekli takip ediyorum. Verseler bilgim olurdu. Emin misin verdiğine? Hatırlıyor musun tarihini?Verdi
Pardon benim kafa gitti yoruldum su sinavlara calismaktan bi bitmedi arkadasBen şu ana kadar verilen tüm oyunları aldım. Her hafta deli gibi takip ettim. Daha önce Borderlands 2'yi falan verdi. 3'ü hiç vermedi.
Evet 2 - PRE Sequel falan verdi ama 3 yoktu.Ben şu ana kadar verilen tüm oyunları aldım. Her hafta deli gibi takip ettim. Daha önce Borderlands 2'yi falan verdi. 3'ü hiç vermedi.
Katılıyorum söylediklerinize. Borderlands serisinin diğer oyunlarını oynadım ama 3'ü hiç oynamadım, o yüzden yorum yapmayacağım. Dediğiniz mantıklı, zamanına ve piyasaya göre düşük kalmış oyunları verecektir muhtemelen. Ama işin eğlenceli kısmı da tahmin yürütürken biraz hayal kurmak, eğlenmek. Tamam, RDR 2 falan beklemeyin tabii ki ama Skyrim falan düşününce daha zevkli oluyor bu olaylar.Beklentiyi düşük tutmakta yarar var. Her ne kadar Borderlands 3 vermiş olsa bile. Borderlands 2'nin yakaladığı başarıyı yakalayamamış, iki tane season pass satıp gelir elde etme hedefiyle yapılmış, 3 yaşında bir oyun Borderlands 3.
Kısacası RDR2 gibi üst klasman oyunlar beklemeyin. Çıkışının üzerinden 3 yıl ve fazlası geçmiş, beklenen başarıyı yakalayamamış oyunlar gelecektir yine.
Dostum Epic'in vermesini beklersen daha 10 yıl oynayamazsın o oyunu ben diyeyim .RDR2 steam'den alacağım artık vermezse! Parada harcamak istemiyorum ver artık şu oyunu Epic veerr!!
Bencede öyle olacak en son BF1'i o şekilde aldım hem BF5 hem BF1 ücretsiz olmuştu.Dostum Epic'in vermesini beklersen daha 10 yıl oynayamazsın o oyunu ben diyeyim .
Onlar eski, online ve zamanla eski oyuncu sayısını kaybeden oyunlar. Tekrardan piyasada hatrı sayılır bir yere gelmek için anlaşma yapıp ücretsiz oluyorlar kısa süreliğine. RDR 2 çok farklı, onun bu tarz şeylere ihtiyacı yok, olsa da yapmazlardı zaten.Bencede öyle olacak en son BF1'i o şekilde aldım hem BF5 hem BF1 ücretsiz olmuştu.
Sene 2030Elbet bir gün vericek rdr 2 yi