Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Hazır olun fake listelere
Benim de 272 oyun var ama sadece 3 tanesini parayla aldımulen kralsın epic ne verirsen ver 7 sayfa oyun var kütüphanemde![]()
Geliyor, hissediyorum... İçinde bir anime kızı eksik olan listeler...Hazır olun fake listelere
İlk sızdırılan oyunların pek doğruluğu yok genelde. Ortalara doğru gerçek liste sızdırılıyor.Epic Games Store tarafından güncel bir AAA oyunun ücretsiz bir şekilde dağıtılmasını beklemek saçmalıktan başka bir şey değil. Reddit üzerinden Epic Games Store Subreddit'i takip etmek gerekiyor, orada sızdırıyorlar genellikle.
Hayır, ara ara gizemli oyun olarak da veriyorlar.Detroit'i çok isterim. Little Nightmares'ı da oynamama rağmen mantıklı bir seçenek gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum, Epic ana sayfasında "Gizemli Oyun"u görünce direkt etkinlik başladı diye düşündüm. Çünkü normalde etkinlik dışı (her hafta verdiği rutin oyunlarda) Gizemli Oyun diye yazmıyor, etkinlik dönemi başında yazıyor sadece. Ki 2 hafta sonra Haziran'a gireceğimizi düşünürsek bence başlamıştır etkinlik.
Epic'in sevdiğim bir yanı da bu, Steam neredeyse yazın sonuna doğru Yaz İndirimi yaparken, Epic daha yazın başına doğru etkinliklere ve oyun hediyelerine başlıyor.
Ohaa, teşekkürler Epic Games. Bizi çok sevidirdin (!) SAJKGKJGSGHDJHSListe sızmış.(Güvenilir)
Cyberpunk 2078
RDR 2
Dying Light 2
Forza Horizon 5
GTA 6
God of War
Witcher 4
Ara ara verdiklerini hiç görmedim böyle. Neyse, eğer haftaya verdikten sonra bir daha vermezse bu konuyu yükseltir, düzeltirim bilgileri.Hayır, ara ara gizemli oyun olarak da veriyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
etkinlik yoktur daha yeni verdi.
Borderlands 3'ü daha önce vermemişti. Niye öyle düşündünüz ki?Eski oyunlari veriyolar.buyuk ihtimalle gta 5 ve nba 2k22 de verecek
VerdiBorderlands 3'ü daha önce vermemişti. Niye öyle düşündünüz ki?