Neler Yeni

EPİC GAMES GTA V YÜKLEME

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
sanırım arkadaşın bilgisayarında yğklü oyun fakat hesabında yok bu yüzden de oynayamıyor eskisini silmeden alıp oynamanın yolunu sormuş gibi geldi bana. ama okuduğumuz zaman sizin düşündüşünüz gibi de anlaşıylıyor, eksik bilgi verilmiş biraz.
yani dostum benim derdimi galiba anlamışsındır yani bu oyun evet sınırsız tamam istediğin kadar al fakat aç gözlülük ilerde arkadaşımıza zarar verir ve hoş bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım ki sen anladın bir tek :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
YAKÜP
Merhaba benim şu an PC yok fakat yakında alicam acaba telefondan bir şey yapıp PC gelince ona geçirebilir miyim ?
[/QUOTE
bilmiyorum yolunu bulamassan git bi irt caffeye hesap aç al ya da başkasının pc kullan bence 60 tl düşüyor oyun en çok sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
nesi hoş değil söyleyeyim sana dostum sorun oyunun ücretsiz olup senin bir sürü almak istemen ki bu aç gözlülük oluyor ve bu belli oluyor ki sen her konuda böylesindir ve aç gözlülük bildiğim kadarıyla hoş bir şey değil. iyi forumlar :)
Adam belki oyun kütüphanesini genişletmek istiyor.Firmanın gönül rızası ile bedava verdiği bir ürünün muhasebesini yapmak,hele ki bu konu üzerinden etik yargılar yapmak anlamsız.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
tabii ki steam yani orjinal abem
Steam'de varsa neden epic games'ten alıp oynama derdindesin anlamadım. Ama eğer steamdekine rockstar hesabınla girmiyorsan ki büyük ihtimalle girmiyorsun epic gamestekini ayrı olarak indirmelisin. Sanırım online serverındaki 1m paraya göz diktin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
YAKÜP
sanırım arkadaşın bilgisayarında yğklü oyun fakat hesabında yok bu yüzden de oynayamıyor eskisini silmeden alıp oynamanın yolunu sormuş gibi geldi bana. ama okuduğumuz zaman sizin düşündüşünüz gibi de anlaşıylıyor, eksik bilgi verilmiş biraz.
ya yok ortalık karışıyor :D benim pc de var GTA V de var hesapta var da ben epic gamesteki hesaptan da gta 5 oynamak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Merhaba benim şu an PC yok fakat yakında alicam acaba telefondan bir şey yapıp PC gelince ona geçirebilir miyim ?
Kardeşim bir hesap oluştur, Oluştuduğun hesap ile yükle de, satın alma sayfasına atacak. Satın al dersin hesabına eklenir.İstediğin zaman bilgisayarına bu hesap ile kurabilirsin.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Steam'de varsa neden epic games'ten alıp oynama derdindesin anlamadım. Ama eğer steamdekine rockstar hesabınla girmiyorsan ki büyük ihtimalle girmiyorsun epic gamestekini ayrı olarak indirmelisin. Sanırım online serverındaki 1m paraya göz diktin :D
''Steam'de varsa neden epic games'ten alıp oynama derdindesin anlamadım'' sabahtan beri bende bunu söylemeye çalışıyorum fakat etik yargıcı olduk :)

Anıl.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Anıl
yani dostum senin steamde gta v varsa zaten bu hoş bir hareket değil açgözlülük yapmaya gerek yok. evet sınırsız istediğin kadar alabiliyorsun fakat zaten sende olan bir şeyi bir daha niye almaya çalışıyorsun. yüklemeden almak için Epic Games launchera girip sipariş vermen yeter kütüphaneye ekleniyor kendi.
o adam aç gözlü olsaydı para verip almazdı steamden
gider torent indirir paşalar gibi oynardı
bedava oyun almak ne zamandan beri aç gözlülük olarak nitelendiriliyor ?
ayrıca farkettinmi bilmiyorum dağıttıkları oyun premium edition

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
YAKÜP
evet 1m ye diktim JFJFJFGJFGJFGJFG :D rockstar hesabıyla giriyomda ben oyunu tekrar indirmek istemiyom naapcam oyun var zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
''Steam'de varsa neden epic games'ten alıp oynama derdindesin anlamadım'' sabahtan beri bende bunu söylemeye çalışıyorum fakat etik yargıcı olduk :)
2 ayrı platform olduğu için 2 ayrı hesap ile 2 ayrı oyunu aynı anda açabilir.Belki de bu yüzdendir.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
ya yok ortalık karışıyor :D benim PC de var GTA V de var hesapta var da ben epic gamesteki hesaptan da gta 5 oynamak istiyorum
kütüphaneye ekle gta klasörünü steam den epic games klasörüne taşı olabilir belki, steamle derdin ne anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom