U Ulakeint 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 22 17 Haziran 2020 #1 Epic Games launcherde : ''ÜZGÜNÜZ KULLANDIĞIN BİLGİLER GEÇERSİZ HATASININ ÇÖZÜMÜNÜ LÜTFEN BİLDİRİNİZ NOT : TÜM BİLGİLER DOĞRU GİRİLMİŞTİR !
Epic Games launcherde : ''ÜZGÜNÜZ KULLANDIĞIN BİLGİLER GEÇERSİZ HATASININ ÇÖZÜMÜNÜ LÜTFEN BİLDİRİNİZ NOT : TÜM BİLGİLER DOĞRU GİRİLMİŞTİR !
datRuken 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 782 Reaksiyon skoru 394 17 Haziran 2020 #2 bende de kullanıcı adımla giriş yapıyordum. Doğru girmem rağmen hatalı diyordu e postayla giriyordum.
bende de kullanıcı adımla giriş yapıyordum. Doğru girmem rağmen hatalı diyordu e postayla giriyordum.
Efe_Tkn Cezalı 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,270 Reaksiyon skoru 788 17 Haziran 2020 #3 Ulakeint yazmış: Epic Games launcherde : ''ÜZGÜNÜZ KULLANDIĞIN BİLGİLER GEÇERSİZ HATASININ ÇÖZÜMÜNÜ LÜTFEN BİLDİRİNİZ NOT : TÜM BİLGİLER DOĞRU GİRİLMİŞTİR ! Devamı için tıklayın... knk alttan şifremi unuttum de oraya epostanı yaz ve epostana gelen maile tıkla oradaki linke tıkla o denediğin şifreyi bidaha gir o 2 yere ve sonra dene olucaktır olmazsa gmail sayfasına gir oradan gmailine bak ve oradaki gmaili kopyala yapıştır yap
Ulakeint yazmış: Epic Games launcherde : ''ÜZGÜNÜZ KULLANDIĞIN BİLGİLER GEÇERSİZ HATASININ ÇÖZÜMÜNÜ LÜTFEN BİLDİRİNİZ NOT : TÜM BİLGİLER DOĞRU GİRİLMİŞTİR ! Devamı için tıklayın... knk alttan şifremi unuttum de oraya epostanı yaz ve epostana gelen maile tıkla oradaki linke tıkla o denediğin şifreyi bidaha gir o 2 yere ve sonra dene olucaktır olmazsa gmail sayfasına gir oradan gmailine bak ve oradaki gmaili kopyala yapıştır yap