Neler Yeni

Epic Games Hesabımı Nasıl Bulabilirim?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Arkadaşlar yüklemiş olduğum fotoğrafta göründüğü üzere epic games'in ücretsiz verdiği gtaV hesabım vardı. Rockstar Games'de bağlı olduğu görünüyor fakat ben hangi e-postaya bağlı bilmiyorum epic games hesabım. Ben buradan bulabilir miyim Epic Games e-posta mı? Kullanıcı adını biliyorum ama girişte sadece e-posta istiyor, ilk e-posta adresimde bende.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    134.5 KB · Hit: 55

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Arkadaşlar yüklemiş olduğum fotoğrafta göründüğü üzere epic games'in ücretsiz verdiği gtaV hesabım vardı. Rockstar Games'de bağlı olduğu görünüyor fakat ben hangi e-postaya bağlı bilmiyorum epic games hesabım. Ben buradan bulabilir miyim Epic Games e-posta mı? Kullanıcı adını biliyorum ama girişte sadece e-posta istiyor, ilk e-posta adresimde bende.
Fotoğraf yok

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekleyememişim pardon şu an ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka gibi iş yapmışım ya, gitmiş epic games hesabımın kayıtlı olduğu e-posta adresine gelen tüm mailleri silmişim. 30 tane mail hesabı açık olduğu için outlook uygulamasında bulamadım. Deneyeyim dedim buldum sonunda. GTAV, Control, NBA 2K21 vs. bayağı güzel oyunlar vardı ücretsiz olarak aldığım zamanlardan kalma. Çok sevindim bulduğuma, yardıma gerek kalmadı artık :)

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    450.8 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,957
Üyeler
167,579