Uncharted oynamadıysan turkce dublaj baya sarar
uncharted kesin alacağım ama god of war için emin değilim onun yerine nasıl bir oyun almalıyım?ucharted al bence
sagolun hocam gerek yokFitgirl ve dodirepack diyorum başka bir şey demiyorum. 700 liran cebinde kalir
gow da güzel bir oyun seveni bol. rdr2 var mı?uncharted kesin alacağım ama god of war için emin değilim onun yerine nasıl bir oyun almalıyım?![]()
yok hocam almadım,ama uncharted alacağım için bütçe yetmiyor rdr ye birde zaten kış tatilinde oynamak için alıyorum oyunları çok uzun olmasını istemem.gow da güzel bir oyun seveni bol. rdr2 var mı?
Hocam rdr2 hikaye modu ayrı görev yaptığımız modu ayrı mı? Alıp sadece hikaye modunu oynayabiliyor muyuz?gow da güzel bir oyun seveni bol. rdr2 var mı?
ne dediğini anlamadım ama multiplayerdan bahsediyosan sadece hikaye modunu oynayabiliyosun istersenHocam rdr2 hikaye modu ayrı görev yaptığımız modu ayrı mı? Alıp sadece hikaye modunu oynayabiliyor muyuz?
sadece hikaye mi arıyorsunyok hocam almadım,ama uncharted alacağım için bütçe yetmiyor rdr ye birde zaten kış tatilinde oynamak için alıyorum oyunları çok uzun olmasını istemem.
god of war harici bir oyun öneriniz var mı?
ayrı diye biliyorum. ben de tam olarak oynamadım oyunuHocam rdr2 hikaye modu ayrı görev yaptığımız modu ayrı mı? Alıp sadece hikaye modunu oynayabiliyor muyuz?