White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Railway veriyor ve gayet güzel oyun.
ya kaliteli versin beğenmemek değildeAdamlar bedavaya oyun veriyor ve beğenmiyor musunuz ?
sadece seçili oyunlara bakıyorsun sanıırmnasıl kötü oyunlar veriyor hitman 5 te vermişti odamı kötü ?
GTA 5 den öncede büyük oyunların arasında böyle oyunlar veriyorlardı. Hala büyük oyunlar veriyorlar geçen hafta HİTMAN verdiler.tamam GTA 5 verdi başka büyük bütçeli yapımlarıda verdi ama sonra 3 4 haftadır çok kötü oyunlar veriyor adını dahi duymadığım nedeni ne
adını duymadım güzel olabilir ama haftaya veriçeği oyun railway ın yanında verdiği oyun geçen haftaki oyunlar kötü hitman felan dışındaRailway veriyor ve gayet güzel oyun.
Dostum adamlar o zaman bu hafta witcher versin haftaya rdr2 sonra rainbow. Bu iş böyle yürümez ki kim oyun satın alır o zaman epic gamesden?ya kaliteli versin beğenmemek değilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece seçili oyunlara bakıyorsun sanıırm
yüksek bütçeli oyunlar versin demiyorum en azından belli bir kalitenin üstünde olsun diyorum indie oyun seven biri olarak indie oyundan soğudumDostum adamlar o zaman bu hafta witcher versin haftaya rdr2 sonra rainbow. Bu iş böyle yürümez ki kim oyun satın alır o zaman epic gamesden?
100-200tl lik oyunlar free oluyor senin yaptığına denen şey NANKÖRLÜKonun dışında çok göremedim
Dostum sürekli büyük yapımlar veremezler. Verirlerse bu adamlar parayı nereden kazanacak?ya kaliteli versin beğenmemek değilde