Neler Yeni

Epic Games neden çok kötü oyunlar veriyor

T.P.G.

80+ Titanium
anlamıyorsun ben yüksek bütçeli oyun versin demiyorum kaliteli oyun versin diyorum tepkiniz fazla değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki
fazla değil dostum bütçeden dolayı yazmadım o oyunları, belli bir kal,tede olduğu için yazdım. Adamlar senin ne tarz oyun sevdiğini bilemez, bir firmayla anlaşır ondan sonra gider o oyunu bedava yapar. İster al, ister alma. Hiçkimse onu bedava yapmayabilirdi? Herkes parayla satabilirdi? Ya da 10 kişiye bedava yapardı? Alıp almayacak olman onları ilgilendirmiyor her bedava olan oyunu yüzbinlerce belki de milyonlarca kişi alıyor.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
fazla değil dostum bütçeden dolayı yazmadım o oyunları, belli bir kal,tede olduğu için yazdım. Adamlar senin ne tarz oyun sevdiğini bilemez, bir firmayla anlaşır ondan sonra gider o oyunu bedava yapar. İster al, ister alma. Hiçkimse onu bedava yapmayabilirdi? Herkes parayla satabilirdi? Ya da 10 kişiye bedava yapardı? Alıp almayacak olman onları ilgilendirmiyor her bedava olan oyunu yüzbinlerce belki de milyonlarca kişi alıyor.
ücretsiz oyun veriyor diye her hafta indie oyun mu vermek zorunda bazı yüksek bütçeli oyunlar dışında genellikle öyle oluyor çünkü

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
tamam ama boş yapmadım düşüncelerimi söyledim bu boş yapmak olmuyor saygı duyarsan sevinirim :)

bu haftalarda dedim farkındaysan bu haftalarda hitman dışında iyi bir şey görmedim
Gayette "onun dışında çok göremedim" yazmışsın aklımda kalanları yazdım ben de gereksiz "farkındaysan" gibi tansiyon yükseltici sözlere gerek yok.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
tamam GTA 5 verdi başka büyük bütçeli yapımlarıda verdi ama sonra 3 4 haftadır çok kötü oyunlar veriyor adını dahi duymadığım nedeni ne
Troy war saga verdi bence verdiği en iyi oyunlardan birisiydi

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Gayette "onun dışında çok göremedim" yazmışsın aklımda kalanları yazdım ben de gereksiz "farkındaysan" gibi tansiyon yükseltici sözlere gerek yok.
özür dilerim sinirlendirdiysem ama ben konumda bu haftalarda dedim ondan öyle bir tabir kullandım

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Olur paşam sana RDR2, NFS HEAT, Cyberpunk 2077 beleşe verek olur mu?
yazıları okuyor musun kaç kere belli bir kalitenin üstünde olsun yüksek bütçeli bir yapım olmasına gerek yok dedim

Müthiş oyun ama maalesef kaçırdım.

Railway var.Gör o zaman.
nasıl bir oyun acaba kaliteliyse eğer bilmiyorum ben duymadığım için öyle dedim

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
tamam GTA 5 verdi başka büyük bütçeli yapımlarıda verdi ama sonra 3 4 haftadır çok kötü oyunlar veriyor adını dahi duymadığım nedeni ne
Hitmen ac od....(tam hatirlamiyorum) ark ve daha bir cok oyun var ben gecen seneden beri her bedava oyunu aliyorum ileride iyi pcm olursa diye kütüphanem oyun kayniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,057
Üyeler
165,926
Son üye
salih9900
Top Bottom