Neler Yeni

Epic Games neden çok kötü oyunlar veriyor

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Konunu gördüm fakat önerebileceğim oyun yok bunun sebebi hiçbir oyunu açacak güçte bir bilgisayarım olmadığı için deneme fırsatı bulamadım. Kendim denemiş olsam bile sana oyun önermem yine mantıklı olmaz. Sebebi ise herkesin aynı oyun zevkinde olmaması. Sen başlıkta oyunlara çok kötü demişsin ama belki de oyunlar kendi alanlarında iyi oyunlar. Oynamadan bunu bilme şansımız olmadığı gibi oynayan insanların bu oyunları seviyor olması gerçeği de var. Yani sen oyunlar 2 boyutlu vs. diye sevmiyorsan burada oyunlar kötü olmuyor sadece senin oyun zevkinle örtüşmüyor. Anlıyorum oyunların belli bir seviyede olmasını istiyorsun ama şirketlerin neler planladığını anlayabilmek zor. GTA 5'in ben ücretsiz dağıtılmasına ihtimal vermiyordum mesela. Yani şuan "kötü" oyunlar vererek daha iyi bir oyuna bile hazırlıyor olabilir bizi Epic Games. Anlayacağın oyunlara olan önyargını bir kenara bırakıp onları deneyerek kötü olup olmadıklarını anlayabilirsin.
çok haklısın cidden iyi yorumlamıssın ben zaten 2D oyunları daha çok seviyorum ondan kötü dedim kaliteli gelmiyorlar bana 2D seven biri olarak

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
çok haklısın cidden iyi yorumlamıssın ben zaten 2D oyunları daha çok seviyorum ondan kötü dedim kaliteli gelmiyorlar bana 2D seven biri olarak
Bu arada belki seversin bir ara steam ücretsiz vermişti "10 Seconds Ninja" ben 2 boyutlu oyunları çok oynamayan biri olarak fazlasıyla bağımlılık yaptım oyuna :)

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Bu arada belki seversin bir ara steam ücretsiz vermişti "10 Seconds Ninja" ben 2 boyutlu oyunları çok oynamayan biri olarak fazlasıyla bağımlılık yaptım oyuna :)
bakıcam teşekkür ederim olayı ben açımla yorumlaman çok hoşuma gitti saolasın

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oyunun popülerliği gidince kimse umursamıycak
Mesaj otomatik birleştirildi:

popülerliği geçicek yakında oyunun
Geçsin banane .O oyun çok hoşuma gitti .

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
bakıcam teşekkür ederim olayı ben açımla yorumlaman çok hoşuma gitti saolasın
Forumun amacı insanların birbirlerine yardımcı olmasıdır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana teşekkürler :)

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
tamam GTA 5 verdi başka büyük bütçeli yapımlarıda verdi ama sonra 3 4 haftadır çok kötü oyunlar veriyor adını dahi duymadığım nedeni ne
Control, Witcher 3, Far Cry 3 gibi oyunları gayet uygun fiyata aldım, zaten bedava GTA 5 olayını hepimiz biliyoruz. Epic Games adamdır.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yazıları okuyor musun kaç kere belli bir kalitenin üstünde olsun yüksek bütçeli bir yapım olmasına gerek yok dedim

nasıl bir oyun acaba kaliteliyse eğer bilmiyorum ben duymadığım için öyle dedim
Hİtman var Remnant var gözünden kaçıyor sanırım.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Geçsin banane .O oyun çok hoşuma gitti .
peki

Forumun amacı insanların birbirlerine yardımcı olmasıdır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana teşekkürler :)
hemde çok teşekkür ederim.

Hİtman var Remnant var gözünden kaçıyor sanırım.
evet o oyunları biliyorum zaten konu başlığımda dikkat edersen bu haftalarda dedim

T.P.G.

80+ Titanium
bu kadar kişinin karşı çıkması onlara katılacağım anlamına gelmez fikirler farklıdır diğer fikirlerden farklı ve karşıt bir düşünce söylemek bana kalırsa boş olmuyor zaten konuda gereksiz yüklendiler bana sebepsizce sadece fikirlerini merak etmiştim gereksiz sözleri değil yada kötü sözleri

şu konuma oyun önerir misin? https://donanimarsivi.com/forum/konu/epic-games-oynanacak-oyun-oenerisi.139419/
Anladım sende haklısın fakat dediğimiz gibi bu oyunlar birinin isteğine gore seçilmiyor. Bende isterim daha elite oyunlar verilsin ama "Neden verilmiyor?" demek doğru değil.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
GTA 5 vermeden öncede böyleydi, AC Syndicate verdikten sonra baya 2D bağımsız yapımların oyunlarını verdi, ve çok kişiye hitap eden yapımlar değil (Bende dahil), ama yakında yine büyük bir oyun gelir tahminen.

Top Bottom