Alposki
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,527
- İsim
- Alp Yalçın
- Konu Sahibi Konu Sahibi
çok haklısın cidden iyi yorumlamıssın ben zaten 2D oyunları daha çok seviyorum ondan kötü dedim kaliteli gelmiyorlar bana 2D seven biri olarakKonunu gördüm fakat önerebileceğim oyun yok bunun sebebi hiçbir oyunu açacak güçte bir bilgisayarım olmadığı için deneme fırsatı bulamadım. Kendim denemiş olsam bile sana oyun önermem yine mantıklı olmaz. Sebebi ise herkesin aynı oyun zevkinde olmaması. Sen başlıkta oyunlara çok kötü demişsin ama belki de oyunlar kendi alanlarında iyi oyunlar. Oynamadan bunu bilme şansımız olmadığı gibi oynayan insanların bu oyunları seviyor olması gerçeği de var. Yani sen oyunlar 2 boyutlu vs. diye sevmiyorsan burada oyunlar kötü olmuyor sadece senin oyun zevkinle örtüşmüyor. Anlıyorum oyunların belli bir seviyede olmasını istiyorsun ama şirketlerin neler planladığını anlayabilmek zor. GTA 5'in ben ücretsiz dağıtılmasına ihtimal vermiyordum mesela. Yani şuan "kötü" oyunlar vererek daha iyi bir oyuna bile hazırlıyor olabilir bizi Epic Games. Anlayacağın oyunlara olan önyargını bir kenara bırakıp onları deneyerek kötü olup olmadıklarını anlayabilirsin.